Baby Yoda nu al best verkochte Funko POP

Enorm veel vraag naar de Funko POP van Baby Yoda uit The Mandalorian.

Bram de Groot, 07-02-2020 17:29

In november debuteerde Baby Yoda / The Child in de Disney+ Star Wars-serie The Mandalorian. Het bleek het best bewaarde geheim uit de Star Wars-franchise in 2019. Waar het verhaal van de film Star Wars: The Rise of Skywalker al weken van te voren bekend was, bleek niemand nog iets van de kleine Yoda-achtige te weten.
In de acht afleveringen van het eerste seizoen van The Mandalorian komen we eigenlijk nog maar weinig te weten over The Child. Bepaalde figuren zitten achter hem aan en hij beschikt over de Force. In seizoen twee zullen we waarschijnlijk meer over zijn herkomst én toekomst te zien krijgen.

Goed verkochte Funko POP
Een nadeel voor de fans van merchandise was dat er nog helemaal geen speelgoed en andere verzamelobjecten waren gemaakt van Baby Yoda. Zelfs geen Funko POP, een van de meest gespaarde items op dit moment. Ondertussen kun je een versie voorbestellen.

Lees ook: Tweede seizoen 'The Mandalorian' al in oktober op Disney+!

En dit wordt ook gretig gedaan. Heel veel mensen hebben al een pre-order geplaatst en nu is deze - ondanks dat de eerste edities nog uitgeleverd moeten worden - al de best verkochte POP tot op heden. De eerste uitlevering start pas in mei dit jaar.

Bron: CBM

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in