search
Zo download je je hele Netflix-kijkgeschiedenis
Series / Nieuws

Zo download je je hele Netflix-kijkgeschiedenis

Benieuwd wat je allemaal hebt gestreamed op Netflix? Nou, wij vertellen je hoe je dat kan bekijken!

Als je net als ondergetekende al sinds Netflix in Nederland beschikbaar is, een account hebt, zal je waarschijnlijk een enorme kijkgeschiedenis opgebouwd hebben. Het is misschien nog wel interessant om eens terug te kijken met welke series je ooit begonnen bent en wat je allemaal wel niet gekeken hebt. Nou, dat kan je ook echt uitvogelen!

Netflix heeft binnen de account-instellingen namelijk een optie die je laat kijken naar je volledige kijkgeschiedenis. Daarin zie je dus precies wat je, op welk moment, gekeken hebt! Dat kan je als volgt vinden. Allereerst moet je gebruik maken van een webbrowser om de boel te kunnen zien, op mobiel of via de app, werkt het niet. Volg dan onderstaande opties.
1. Open een browser en log daar in op je Netflix-account.
2. Klik op het uitklapmenu rechtsboven in beeld.
3. Kies voor de optie My Profile.
4. Vervolgens kijk je rechts in de lijst naar de optie Viewing Activity.
Dit is dan eindelijk de lijst waar je al je kijkgeschiedenis op een rij zult zien staan. Natuurlijk heb je geen zin om duizend keer op Show More te moeten klikken en is daar ook een oplossing voor. Je kan namelijk op Download All klikken, rechts in beeld. Als je dat doet, krijg je een tekstdocument te zien met alle films en TV-afleveringen die je ooit gekeken hebt. Veel plezier met scrollen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen