3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Drie aanraders die je vanaf vandaag al zou kunnen gaan kijken op Netflix.

Bram de Groot, 8 februari 2020 om 15:26

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
La Casa de Papel (3 seizoenen)
Deze serie startte op de Spaanse zender Antena 3 en later verscheen de serie ook op Netflix onder de Engelstalige titel Money Heist. In het Nederlands zou de serie overigens Het huis van papier heten. Er staan ondertussen drie seizoenen op Netflix.

De serie start met een groot van acht specialisten en hun leider "de professor". Hun doel is om de grootste overval in de Spaanse geschiedenis uit te voeren. Ze gaan 2,4 miljard euro stelen van de Koninklijke Munt van Spanje.


The Big Bang Theory (12 seizoenen)
Deze sitcom is één van de succesvolste ooit gemaakt en startte op de zender CBS. De komedie met namen als Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco en Simon Helberg eindigde mei verleden jaar na twaalf seizoenen. In 2017 startte al de prequelserie Young Sheldon. Deze serie staat niet op Netflix.

In The Big Bang Theory ontmoet je vier vrienden die bij Caltech werken. Het zijn echte bijzonder slimme geeks die dol zijn op games, comics en sciencefictionfilms en/of -series.


The Walking Dead (9 seizoenen)
Deze zombieserie is één van de succesvolste series van de afgelopen tien jaar. Ondanks dat de serie al vrij snel op kwaliteit inleverde en op dit moment erg zoekende lijkt naar een betere, maar vooral grootsere toekomst, heeft The Walking Dead nog steeds heel veel fans. De spin-off Fear the Walking Dead die enkele jaren later startte, staat niet op Netflix.

In The Walking Dead zien we hoe een groep mensen moet zien te overleven na een onverklaarbare uitbraak van een virus die de doden doet veranderen in 'walkers'. In eerste instantie vechten ze tegen deze zombies, maar later krijgen ze ook te maken met overlevenden die een andere kijk hebben op de toekomst van de mensheid.


Lees meer over: The Big Bang Theory, La Casa de Papel, The Walking Dead

Populair nieuws