search
Christoph Waltz jaagt op Liam Hemsworth in 'Most Dangerous Game'-trailer

Christoph Waltz jaagt op Liam Hemsworth in 'Most Dangerous Game'-trailer

Oscarwinnaar Waltz heeft het in de serie van Quibi voorzien op de jonge Hemsworth.

Zilko Tarici
Als hij erachter komt dat hij een terminale ziekte heeft en er alles aan moet doen om zijn zwangere vrouw iets achter te kunnen laten, gaat Dodge Maynard (Liam Hemsworth) in op het verzoek van een mysterieuze man (Christoph Waltz) om deel te nemen aan een uiterst gevaarlijk overlevingsspel. Met elk uur dat Dodge dit spel weet te overleven, verdient hij ruim een miljoen dollar, met een totaal van 24,5 miljoen als hij de volle 24 uur dat het spel duurt overleeft.

Most Dangerous Game is een van meerdere grote series die exclusief worden gemaakt voor Quibi, de nieuwe streamingdienst van mediamagnaat Jeffrey Katzenberg. Deze dienst zou met name afgestemd zijn op jongere kijkers en series in hapklare delen aanbieden. Dit betekent dat elke Quibi-serie slechts twee tot vier uur duurt, maar wordt opgedeeld in afleveringen van elk circa 10 minuten. Most Dangerous Game is zo'n serie die in deze vorm wordt aangeboden.

Andere Quibi-producties
Naast Most Dangerous Game verschijnen op Quibi ook series als The Fugitive (met Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook), een nieuwe versie van Reno 911 en After Dark, een horrorserie die bedacht en geschreven werd door Steven Spielberg. Laatstgenoemde serie kan alleen na zonsondergang worden gekeken.

Most Dangerous Game is te streamen op Quibi, wanneer de dienst lanceert op 6 april a.s.

Aanbevolen artikelen