Fanfavoriet monster in tweede seizoen 'The Witcher'

Fanfavoriet monster in tweede seizoen The Witcher

De Netflix-serie gaat snel verder met de opnames en zal vermoedelijk in 2021 te zien zijn.

Jim Pedd, 9 februari 2020 om 18:20

Het eerste seizoen van The Witcher gaf ons genoeg momenten waarop Geralt het op kon nemen tegen een gaaf monster. Fans vroegen zich af of dit door zou gaan in het tweede seizoen. Dat blijkt te kloppen.
De nieuwe Netflix-serie is gebaseerd op de boeken van Andrej Sapkowski, en vertelt het verhaal van een monsterjager die zich op het Continent bevindt. Daar jaagt hij op diverse monsters, maar dat maakt hem gek genoeg niet populairder. Komen er wel nog monsters voorbij in het volgende seizoen?

Lees ook: 'The Witcher' deze maand verder met nieuwe cast!

Minder monsters
In de boeken komen er steeds minder monsters voor in het noordelijk koninkrijk. Op een paar momenten na, zien we Geralt dan ook nauwelijks meer vechten met monsters. We zien dan ook steeds minder monsters, en ook minder Witchers om het op te nemen tegen diezelfde monsters.

Lees ook: Wat er mis ging in het bad van 'The Witcher'

Het gerucht gaat nu dat er wel degelijk nieuwe monsters in het tweede seizoen zitten. Naar het schijnt krijgen we een leshy-monster te zien. Dat bevindt zich in de bossen en is een soort kruising tussen een mens en een groot hert. De strijd met zo’n monster zou een belangrijk onderdeel van het plot zijn.

Bron: GR

Lees meer over: The Witcher, Netflix

Populair nieuws