'The Witcher' deze maand verder met nieuwe cast!

'The Witcher' deze maand verder met nieuwe cast!

Er wordt hard gezocht naar nieuwe castleden voor het tweede seizoen van de Netflix-serie.

Jim Pedd, 7 februari 2020 om 11:18

De productie van Netflix-serie The Witcher gaat best lekker. Deze maand nog gaan de camera's rollen voor het tweede seizoen. Dat betekent dat er mogelijk begin volgend jaar al een nieuwe reeks te streamen is op Netflix.
Actrice Carmel Laniado is gecast voor minstens drie afleveringen in het tweede seizoen. Deadline stelt dat de actrice te zien is als een jong personage dat een behoorlijk sarcastische insteek heeft, evenals een wat avontuurlijke inborst. Meer is er niet bekend over haar personage.

Lees ook: Wat er mis ging in het bad van 'The Witcher'

The Witcher
In de serie van Netflix volgen we Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Ciri. De personages zijn een heel seizoen nauwelijks aan elkaar verbonden geweest, maar kwamen aan het eind samen. Dat avontuur nam acht afleveringen in beslag en nu krijgen we dus een tweede seizoen van eveneens acht afleveringen waarin ze samen te zien zijn.

Lees ook: Netflix-serie 'The Witcher' pakt groot kritiekpunt aan

Wanneer de tweede reeks precies te streamen valt, is niet bekend. Netflix zal hem vermoedelijk op zijn vroegst eind dit jaar, maar zeer waarschijnlijk begin volgend jaar, online zetten.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Carmel Laniado

Populair nieuws