search
Met schaamrood op de kaken: Jimmy Fallon blundert in interview met RuPaul
Series / Celebrity

Met schaamrood op de kaken: Jimmy Fallon blundert in interview met RuPaul

Jimmy verspreekt zich in zijn RuPaul-interview dat op Twitter viral ging

RuPaul heeft zoveel te promoten, dat hij aanschuift bij Jimmy Fallon voor een interview. Fallon verspreekt zich, en probeert zich met het schaamrood op de kaken te herstellen, wat leidt tot een heerlijk gênant tv-moment!

RuPaul is te zien in zijn Netflix-show AJ and the Queen, heeft een gastoptreden bij Saturday Night Live en is binnenkort weer te zien bij een nieuw seizoen van RuPaul's Drag Race. Bij Fallon vertelt hij over zijn successen, en natuurlijk gaat het ook over zijn recente verschijning op de cover van Vanity Fair, als eerste drag queen ooit.

Hier gaat Fallon de fout in, en reageert RuPaul gepast hysterisch in shock. "Een drag queen?" vraagt hij ongelovig. "Een drag queen? Ik ben de queen of drag!" Lachend verontschuldigd Fallon zich, maar het kwaad is al geschiet.



Jimmy is later nog teruggekomen op zijn RuPaul-interview dat op Twitter viral ging. Hij dacht dat zijn carrière over was dankzij het gesprek met de Queen of Drag. Gelukkig was alle commotie voor de grap en is Jimmy Fallon's carrière niet in gevaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen