search
'CSI: Crime Scene Investigation' krijgt waarschijnlijk een revival!
Series / Nieuws

'CSI: Crime Scene Investigation' krijgt waarschijnlijk een revival!

Na vijftien seizoenen en drie spin-offs viel het doek, maar nu is meer toch weer mogelijk.

Televisiezender CBS boekte jarenlang succes met CSI: Crime Scene Investigation. Vijftien seizoenen was deze te zien en er kwamen drie spin-offs op televisie: Miami, New York en Cyber. Op dit moment is er geen enkele serie in de succesvolle franchise te zien, maar CBS overweegt de boel terug te brengen voor de twintigste verjaardag.

CSI ging in het jaar 2000 van start. Nu denkt men voor de 20ste verjaardag dus aan een revival. Die zou niet al te lang duren en mogelijk zelfs maar één seizoen krijgen. Toch is meer altijd mogelijk (het blijft immers Hollywood waar we het over hebben).

Naar Las Vegas
Voor de revival zou CSI weer naar Las Vegas trekken. Daar zouden de oorspronkelijke castleden samenkomen om weer een nieuw misdrijf op te lossen. Voor hoeveel afleveringen de serie terug zou keren is niet zeker. Momenteel voert men nog gesprekken met de castleden.

CSI werd in oktober 2000 gelanceerd met lage verwachtingen. CBS zond de serie namelijk uit op het zware vrijdagavond. Maar de serie werd een hit en in september 2015 sloot men de boel af met een heuse film. Cyber was de laatste spin-off die we zagen, maar eindigde al na 2 seizoenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen