search
Trailer misdaadserie 'Gangs of London' van 'The Raid'-regisseur Gareth Evans!
Series / Trailer

Trailer misdaadserie 'Gangs of London' van 'The Raid'-regisseur Gareth Evans!

Nieuwe misdaadserie gemaakt de door de regisseur van de geliefde The Raid-films, Gareth Evans.

Van regisseur Gareth Evans verscheen in 2011 de sterk ontvangen martial arts-actiefilm The Raid die in 2014 werd opgevolgd door The Raid 2: Berandal. Nu komt Evans met een tv-serie die uiteraard voldoende geweld bevat. Check hieronder de eerste trailer!

De serie Gangs of London komt van Sky Atlantic en er zijn hoofdrollen voor onder meer Starring Joe Cole (Peaky Blinders, Black Mirror-Hang the DJ), Michelle Fairley (Games of Thrones), Colm Meaney (Star Trek), Sope Dirisu (The Huntsman: Winter's War) en Lucian Msamati (Doctor Who, Taboo).Vechtende gangs in Londen
In de misdaadserie wordt Finn Wallace (Meaney), het hoofd van een misdaadfamilie, vermoord en dit zorgt voor heel wat onrust onder de bestaande gangs in Londen. Zoon Sean Wallace (Cole) moet de rust terugbrengen en afrekenen met de moordenaar van zijn vader.

Een verschijningsdatum heeft Gangs of London nog niet, maar de verwachting is wel dat deze in 2020 op Sky Atlantic verschijnt. Vijf afleveringen werden geregisseerd door Evans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen