search
Samsung-gebruikers krijgen exclusieve Netflix-content
Series / Streaming-diensten

Samsung-gebruikers krijgen exclusieve Netflix-content

Samsung en Netflix hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd tijdens het 'Unpacked' evenement...

Goed nieuws voor Samsung-gebruikers die ook een abonnement hebben op de streamingdienst Netflix. Zij kunnen binnenkort namelijk rekenen op exclusieve content die door de streamingdienst zal worden aangeboden.

In eerste instantie zorgt de samenwerking er voor dat Netflix geïntegreerd zal worden in Bixby. Dit lijkt misschien slechts een klein voordeel, maar het zorgt er wel voor dat Samsung-gebruikers niet meer eindeloos fysiek door de bibliotheek van Netflix moeten browsen. Je kan gewoon aan Bixby aangeven welke serie je wil bekijken en ze zal worden geopend. Eenvoudiger kan uiteraard haast niet.

Exclusieve content
Mogelijks nog interessanter dan bovenstaande is dat Samsung-gebruikers zullen kunnen rekenen op heel wat exclusieve content voor verschillende series. Zo werd reeds bekend gemaakt dat onder meer Narcos: Mexico exclusieve behind the scenes-content zal krijgen. Dit geldt overigens niet alleen voor Narcos: Mexico, maar ook voor andere series zoals Elite en Sintonia.

Tot slot zullen gebruikers van Samsung systemen ook de mogelijkheid krijgen om herinneringen te ontvangen met betrekking tot het favoriete Netflix-series via Samsung Daily. Op deze manier zullen mensen onder meer Netflix-suggesties kunnen ontvangen die zijn gebaseerd op hun persoonlijke voorkeuren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen