Netflix-serie 'Insatiable' krijgt geen derde seizoen

Geen derde seizoen voor Netflix-serie 'Insatiable'

Netflix lijkt na twee seizoenen definitief de stekker te trekken uit de controversiële serie...

Geoffrey Ketels, 15 februari 2020 om 12:57

Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat Netflix er voor kiest om een reeks na amper twee of drie seizoenen naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Dat lot lijkt nu ook de reeks Insatiable te moeten ondergaan.
Verschillende bronnen waaronder The Hollywood Reporter hebben inmiddels gemeld dat er geen derde seizoen meer komt van de donkere comedyserie. In eerste instantie kreeg Insatiable behoorlijk wat kritiek te verduren. Zo lieten menig aantal personen optekenen dat het eerste seizoen zaken zoals anorexia of veel afvallen binnen een korte tijdspanne zou promoten.

Het is zeker niet de eerste keer dat een reeks van Netflix dergelijke kritieken te verduren krijgt. Eerder werd van bijvoorbeeld 13 Reasons Why ook al aangehaald dat ze zelfmoord zou verheerlijken.

The CW
Insatiable werd in eerste instantie ontwikkeld door The CW, maar de rechten op de reeks werden verkocht aan Netflix. Na het eerste seizoen, welke in augustus 2018 voor het eerst te zien was bij de Amerikaanse streamingdienst verliep het tweede seizoen een stuk minder controversieel.

In ieder geval lijkt Netflix nu te denken dat, dat tweede seizoen ook een mooie afsluiter is.

Lees meer over: Insatiable, Netflix, serie

Populair nieuws