search

Ons nieuws van zaterdag 15 februari 2020

'Ray Donovan' gecanceld? Onzin! Volgens Liev Schreiber gaat de serie gewoon door!
Series / Nieuws

'Ray Donovan' gecanceld? Onzin! Volgens Liev Schreiber gaat de serie gewoon door!

Deze week werd duidelijk dat de serie Ray Donovan gecanceld zou zijn. Liev Schreiber denkt er echter heel anders over. 'Wie Schreibt, die blijft' zullen we maar zeggen...

Eerder deze maand werd duidelijk dat de serie Ray Donovan van de buis gehaald zou worden. Na zeven seizoenen vond de zender Showtime het welletjes. Nu lijkt er toch méér Ray Donovan te gaan komen!

Acteur Liev Schreiber denkt dat er toch een vervolg komt op het zevende seizoen dat in januari werd afgerond met een flinke cliffhanger. Schreiber zegt dat dit komt doordat er een enorme steun is vanuit de fans om de serie toch af te ronden.

Liev Schreiber ziet toekomst voor zijn RD
Via Instagram laat Schreiber weten dat er achter de schermen iets speelt, maar wí t maakt hij niet duidelijk. De kans bestaat dat bijvoorbeeld Netflix of een andere streamingdienst de serie - a la Lucifer - een tweede leven geeft. Ook Showtime en CBS zelf zouden zomaar kunnen zwichten onder de druk van de fans.

Lees ook: 'Ray Donovan' wordt van de buis gehaald

Hieronder het bericht van de hoopvolle Schreiber. 'Wie Schreibt, die blijft' zullen we maar zeggen...

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Smerige foto's van Negan in 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Smerige foto's van Negan in 'The Walking Dead'

Het tiende seizoen keert spoedig terug voor de laatste reeks afleveringen én Negan gaat een opvallende rol spelen.

Gadverdamme! Die Whisperers in The Walking Dead zijn echt heel smerig. Ze trekken namelijk de huid van oude Walkers over hun hoofd, als een soort bivakmuts. Op onderstaande nieuwe foto's uit de aankomende reeks nieuwe aflevering uit de zombieserie wordt duidelijk dat het personage Negan er lekker aan mee doet.

De rol van Negan wordt uiteraard al een tijdje ingevuld door Jeffrey Dean Morgan en in seizoen tien sluit hij zich aan bij Alpha (Samantha Morton) en haar Whisperers. Ook hij zal de huid van de walkers over zicht heen trekken. Check onderstaande beelden maar!



Lees ook: 'The Walking Dead' terug met engste én explosiefste afleveringen tot op heden

[img]https://www.serietotaal.nl/images/foto/w95l7-the-walking-dead-s10-foto-negan-3-600.jpg[/img

Whisperer Negan - vanaf 23 februari!]
In de nieuwe reeks episodes van The Walking Dead zien we hoe Gamma (Thora Birch) ervan wordt beschuldigd dat ze de tegenstanders van Whisperers heeft geholpen door informatie te verstrekken. Dit zou de Alexandria-gang voorbereiden op tegenslagen. Maar nu zijn Alpha en Negan samen en vormen ze een enorme bedreiging!

Lees ook: Wat te verwachten van terugkeer 'The Walking Dead'?

Zondag 23 februari keren de Walkers, Whisperers en de in een grot opgesloten helden weer terug op AMC. Het Nederlandse FOX zender de aflevering "Sqeeuze" de volgende dag uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mark Hamill wordt hoofdrolspeler 'Masters of the Universe'!
Series / Nieuws

Mark Hamill wordt hoofdrolspeler 'Masters of the Universe'!

Hij spreekt een van de stemmen in voor de serie die Kevin Smith voor Netflix maakt.

Sony heeft het druk met het in elkaar zetten van een live-action film rond de Masters of the Universe. In de tussentijd werkt Kevin Smith aan een vervolgserie, het geanimeerde Revelation. Die serie heeft nu een sterrencast gevonden.

The Hollywood Reporter laat weten dat Mark Hamill, Lena Headey en Sarah Michelle Gellar allemaal getekend hebben om stemmen in te spreken. "Ik kan echt niet geloven dat ik met dit talent mag samenwerken," vertelde Smith. "Deze ongelofelijke sterrencast die Mattels Rob David en Netflix's Ted Biaselli hebben verzameld voor onze serie, laat aan alle He-Man fans weten dat we echt ons best hebben gedaan om de legendarische wereld van Eternia te eren."

Lees ook: 'He-Man' terug op Netflix! "By the Power of Greyskull.."

Wie is wie?
Acteur Mark Hamill spreekt voor de serie de stem van Skeletor in, en Alan Oppenheimer spreekt die van Moss Man in. Headey is de rechterhand van Skeletor, Evil-Lyn en He-Man wordt ingesproken door Chris Wood. Verder is Gellar Teela en spreekt Liam Cunningham de stem van Man-at-Arms in.

De serie pikt de draad op na de gebeurtenissen in de vorige serie en laat zien dat de laatste strijd voor Eternia losbarst. Het is aan onze held om het missende Sword of Power te vinden en de geheimen van Grayskull bloot te leggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave trailer voor 'Star Wars: The Clone Wars'!
Series / Trailer

Gave trailer voor 'Star Wars: The Clone Wars'!

Ontmoet The Bad Batch in deze beelden voor de laatste reeks in de serie.

Disney en Lucasfilm hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor het zevende en laatste seizoen van de serie Star Wars: The Clone Wars. Die trailer stelt ons voor aan Clone Force 99, ook wel bekend als The Bad Batch. De teaser kan je onderaan dit bericht bekijken!

Voor dit twaalf afleveringen durende seizoen, zien we weer hoe Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano en Captain Rex de strijd aangaan met de separatisten. We zien ook meer van de verhaallijnen die in de originele seizoenen werden opgezet en verkennen de gebeurtenissen die leidden tot Star Wars: Revenge of the SIth.

Lees ook: Deze 20 'Star Wars: Clone Wars'-afleveringen moet je gezien hebben!

Sinds 2008
De serie debuteerde in 2008 en is voor velen een echte introductie geweest in de franchise. Het jongere publiek kon eerst van vijf seizoenen genieten op Disney en vervolgens van een seizoen op Netflix. Nu is de franchise weer 'thuis' en komt er een epische conclusie voor de serie.

Lees ook: Disney+ onthult startdatum 'Star Wars: The Clone Wars'

En helemaal het einde lijkt dit niet te worden. Er is momenteel een vervolg op Star Wars: Rebels in de maak en dat vervolg zou het verhaal van Ahsoka weer oppikken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix vindt twee nieuwe Witchers voor 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix vindt twee nieuwe Witchers voor 'The Witcher'

Het wordt heel gaaf, dat tweede seizoen, en zit vermoedelijk vol monsters en de jacht daarop.

Netflix schijnt twee nieuwe Witchers gecast te hebben voor het tweede seizoen van The Witcher. Lambert en Coen zijn gecast horen we van Redanian Intelligence, dat stelt dat Lambert gespeeld wordt door Paul Bullion en Coen door Yasen Atour.

Dat stelt de site op basis van eigen bronnen, die tot nu toe redelijk vaak betrouwbaar waren. Het duo voegt zich volgens de site bij Geralt of Rivia voor een drietal afleveringen. Dat is dus bijna een half seizoen (okay, met acht afleveringen niet helemaal).

Lees ook: Fanfavoriet monster in tweede seizoen 'The Witcher'

In de games
In de games is Lambert een van de best bekende Witchers. Hij was een van de laatsten die getraind werd in Kaer Morhen en heeft geholpen met Ciri te trainen. Ook Coen is een Witcher, maar hij komt van Poviss, en trainde Ciri met zwaardvechten. Hij is een outcast die flink wat littekens overhield aan ziektes die hij als kind kreeg.

Lees ook: 'The Witcher' deze maand verder met nieuwe cast!

Het tweede seizoen van de Netflix-hit komt in de loop van 2021 online te staan. Waarschijnlijk is dat aan het begin van het jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Insatiable' krijgt geen derde seizoen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Insatiable' krijgt geen derde seizoen

Netflix lijkt na twee seizoenen definitief de stekker te trekken uit de controversiële serie...

Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat Netflix er voor kiest om een reeks na amper twee of drie seizoenen naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Dat lot lijkt nu ook de reeks Insatiable te moeten ondergaan.

Verschillende bronnen waaronder The Hollywood Reporter hebben inmiddels gemeld dat er geen derde seizoen meer komt van de donkere comedyserie. In eerste instantie kreeg Insatiable behoorlijk wat kritiek te verduren. Zo lieten menig aantal personen optekenen dat het eerste seizoen zaken zoals anorexia of veel afvallen binnen een korte tijdspanne zou promoten.

Het is zeker niet de eerste keer dat een reeks van Netflix dergelijke kritieken te verduren krijgt. Eerder werd van bijvoorbeeld 13 Reasons Why ook al aangehaald dat ze zelfmoord zou verheerlijken.

The CW
Insatiable werd in eerste instantie ontwikkeld door The CW, maar de rechten op de reeks werden verkocht aan Netflix. Na het eerste seizoen, welke in augustus 2018 voor het eerst te zien was bij de Amerikaanse streamingdienst verliep het tweede seizoen een stuk minder controversieel.

In ieder geval lijkt Netflix nu te denken dat, dat tweede seizoen ook een mooie afsluiter is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Battlestar Galactica'-reboot krijgt zegen van vorige maker
Series / Nieuws

'Battlestar Galactica'-reboot krijgt zegen van vorige maker

De meest recente versie van de scifi-serie is inmiddels alweer bijna 20 jaar oud.

Vorig jaar september werd al bekend dat producent/bedenker Sam Esmail zich na het laatste seizoen van Mr. Robot zou gaan storten op een reboot van de succesvolle scifi-franchise Battlestar Galactica. Sindsdien hebben we er weinig over vernomen. Tot nu.

Tijdens een interview met Variety heeft Ronald D. Moore, producent van de vorige iteratie van Battlestar Galactica en Outlander laten weten dat hij met Esmail heeft gesproken over de reboot. Moore maakt zich gelukkig geen zorgen en heeft enkel lovende woorden voor Ismail. Hij zei er het volgende over:

"Sam belde me onlangs en was vol lof over onze serie, maar hij heeft me niks verteld over het verhaal van zijn nieuwe versie. Hij heeft me wel duidelijk gemaakt dat hij niet van voren af aan gaat beginnen, maar iets in hetzelfde universum als onze serie wil doen. Ik heb ook niks dan lof voor Sam; hij is een geweldige schrijver en ik ben een grote fan van Mr. Robot!"

Oneindige mogelijkheden
Gezien het enorme universum van Battlestar Galactica zijn de mogelijkheden oneindig. We zijn dan ook zeer benieuwd wat Esmail voor ons in petto heeft. Het enige dat we momenteel zeker weten, is dat de reboot wordt gemaakt voor de nieuwe streamingdienst Peacock van NBC Universal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' gaat er toch gewoon komen
Series / Nieuws

'Hawkeye' gaat er toch gewoon komen

Disney+ gaat de serie straks aan ons laten zien, maar later dan we verwacht hadden.

Het gaat weer goed met Hawkeye. Even was er gedoe en leek het erop dat de serie niet gemaakt zou worden. Maar nu weten we dat de opnames toch gewoon gaan beginnen en de Marvel-serie er gewoon komt.

Murphy's Multiverse stelt dat de studio een nieuwe productiestartdatum gevonden heeft. De serie is twee maanden uitgesteld en begint niet in juli met opnames. In plaats daarvan gaan de camera's in de loop van de maand september rollen. Dat zou betekenen dat de productie pas begint na Ms. Marvel, Moon Knight en She-Hulk.

Lees ook: Marvel moet op zoek naar een nieuwe Kate Bishop

Herfst 2021
De bedoeling was heel lang om de serie in de loop van de herfst van 2021 online te zetten op Disney+. De vraag is of dit nog altijd door kan gaan, of dat de serie bijvoorbeeld pas in 2022 te zien is. Dat zou ook kunnen, maar dan loopt het wel anders dan gepland in het Marvel Cinematic Universe.

Lees ook: Komt Marvel-serie 'Hawkeye' er tóch ondanks geruchten problemen?

Er is weinig bekend over de serie, al weten we dat deze laat zien dat Clint Barton een nieuwe boogschutter, Kate Bishop, opleidt om hem op te volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.