Wanneer eindigt 'The Handmaid's Tale'?

Wanneer eindigt 'The Handmaid's Tale'?

Het einde is misschien wel dichterbij dan je op het eerste gezicht zou denken.

Jim Pedd, 17 februari 2020 om 07:04

De serie The Handmaid’s Tale is een sensatie. Maar de serie duurt nu drie seizoenen op Hulu en gaat snel richting het vierde. De vraag is echter hoe lang we nog te zien krijgen wat er gaande is in de mysterieuze wereld Gilead.
Volgens actrice Elisabeth Moss gaat de serie door, tot het verhaal van haar personage verteld is. Daarna stopt de boel, denkt zij, omdat het simpelweg het verhaal van haar personage en niet iemand anders is.

Lees ook: Bejubelde hitserie 'The Handmaid's Tale' krijgt vierde seizoen!

Niet aan haar
”Kijk, natuurlijk is het niet aan mij, maar we zijn het er allemaal over eens denk ik, dat dit het verhaal van een vrouw is en niet van Gilead. We volgen haar verhaal, maken ons daar zorgen over en tot een bepaald punt, want dan houdt het op. Als dat zover is, dan stopt dit.”

Lees ook: Praise be! Weergaloze nieuwe trailer 'The Handmaid's Tale' seizoen 3

De serie is gebaseerd op de boeken van Margaret Atwood, die zich tweehonderd waarin de toekomst afspelen en draaien om een groep wetenschappers die terugkijken naar de gebeurtenissen in het verleden die leidden tot het ontstaan van een heel nieuwe maatschappij. Dat zou theoretisch gezien ruimte kunnen bieden voor een vervolg.

Bron: CB

Lees meer over: The Handmaids Tale, Hulu, Elisabeth Moss

Populair nieuws