Praise be! Weergaloze nieuwe trailer 'The Handmaid's Tale' seizoen 3

Weergaloze nieuwe trailer 'Handmaid's Tale'  S3

Op 5 juni a.s. wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beschikbaar gesteld door Hulu.

Zilko Tarici, 2 mei 2019 om 16:49

Hoofdpersonage June/Offred (Elisabeth Moss) nam een bedenkelijk besluit aan het einde van het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale, maar in de trailer van het derde seizoen zien we dat dit niet zonder reden is geweest. De nieuwe beelden, die hoopvoller zijn dan normaal het geval is, kun je zoals altijd hieronder bekijken.
Naast Elisabeth Moss zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, O. T. Fagbenle, Max Minghella en Samira Wiley. De eerste van de reeks nieuwe afleveringen wordt op 5 juni a.s. beschikbaar gesteld door Hulu.

Een afgrijselijke wereld
The Handmaid’s Tale, gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood, vertelt het verhaal van Gilead, een totalitaire maatschappij die voorheen bekend stond als de Verenigde Staten van Amerika. Na een reeks milieurampen en een dalend geboortecijfer, wordt Gilead beheerst door een militaristisch regime dat ‘traditionale normen en waarden’ wil terugbrengen. Offred (Moss) is een van de weinige vruchtbare vrouwen die over zijn, en wordt daarom gebruikt als ‘Handmaid’ in het huis van de Commander (Fiennes) en gedwongen tot seksuele handelingen om nieuw leven op de wereld te zetten. Offred moet zich in deze verschrikkelijke wereld navigeren tussen Commanders, hun genadeloze vrouwen en haar mede-Handmaids. Haar doel is echter om te overleven en haar dochter, die haar werd ontnomen, te vinden.


Bron: Hulu

Lees meer over: The Handmaids Tale, Elisabeth Moss, Max Minghella, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes

Populair nieuws