search

Ons nieuws van maandag 17 februari 2020

Nieuw op Disney+: 'Clone Wars' seizoen 7
Series / Nieuws

Nieuw op Disney+: 'Clone Wars' seizoen 7

Het zevende seizoen is vanaf vrijdag 21 februari 2020 te bekijken op Disney+...

Goed nieuws voor fans van de populaire animatieserie Clone Wars. Het zevende seizoen is namelijk vanaf komende vrijdag 21 februari 2020 te bekijken op de streamingdienst Disney+!

Het zevende seizoen van Clone Wars is (voorlopig) het laatste deel uit de reeks. Fans hebben er toch best behoorlijk lang op moeten wachten. Het voorbije seizoen verscheen namelijk zomaar even 5 jaar geleden op de televisie. Heb jij nog niet alles van de voorbije seizoenen van Clone Wars gezien? Ook in dat geval heeft Disney heel wat moois voor jou in petto. De belangrijkste afleveringen van de voorbije seizoenen werden door Disney immers geselecteerd en staan op de voorpagina van Disney+.

Clone Wars
Het was best even wachten voor de fans, maar het zevende seizoen van de animatieserie Clone Wars staat vanaf vrijdag eindelijk op Disney+. De reeks vertelt het verhaal van de Clone Wars welke het heelal teisteren. In deze tijd trachten de Jedi-ridders alles in het werk te stellen om de orde te handhaven en daarmee ook de vrede te herstellen.

Ben jij ook benieuwd naar het zevende seizoen van Clone Wars en wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer Formule 1 Netflix-serie 'Drive to Survive' seizoen 2!
Series / Nieuws

Trailer Formule 1 Netflix-serie 'Drive to Survive' seizoen 2!

Netflix heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van \'Drive to Survive\' gelanceerd...

Het is nog iets meer dan 10 dagen wachten op de lancering van het tweede seizoen van Drive to Survive. Nu bouwt Netflix de spanning echter al behoorlijk op door de officiële trailer van het tweede seizoen te lanceren!

Drive to Survive is er niet alleen in geslaagd om een interessante meerwaarde met zich mee te brengen voor Netflix, daarnaast heeft het ook de Formule 1 een extra boost gegeven. Eerder liet F1-eigenaar 'Liberty Media' reeds optekenen dat de reeks de populariteit van het Formule 1 aanzienlijk heeft doen toenemen. Dit niet in het minst bij vrouwen.

Ferrari en Mercedes
Ondanks het feit dat het eerste seizoen van Drive to Survive reeds kon rekenen op heel wat lovende kritieken blonken er toch vooral twee namen uit in afwezigheid. Zowel Ferrari als Mercedes hadden immers in eerste instantie hun medewerking aan de reeks geweigerd. Daar is met het tweede seizoen verandering in gekomen.

Kan jij al niet meer wachten om een voorsmaakje te krijgen van het tweede seizoen van Drive to Survive? Bekijk dan zeker en vast de trailer die hieronder is terug te vinden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nederlandse serie met absolute topcast in maart naar Netflix
Series / Nieuws

Nederlandse serie met absolute topcast in maart naar Netflix

Het aanbod met Nederlandse series op Netflix wordt almaar groter...

De Nederlandse serie Costa! wist in het verleden behoorlijk wat harten te veroveren. Nu kan iedereen er binnenkort terug van genieten op de streamingdienst Netflix.

Netflix heeft bekend gemaakt dat de serie Costa! vanaf 1 maart te bekijken zal zijn op de streamingdienst. In de reeks zien we een absolute topcast bestaande uit zowel Nederlandse als Vlaamse acteurs en actrices. Het gaat hierbij niet alleen om Georgina Verbaan en Katja Schuurman, maar ook om Kurt Rogiers en Daan Schuurmans.

Proppers
Costa! vertelt het verhaal van zogenaamde "proppers" die werkzaam zijn voor de discotheek 'Costa' in Salou. De cast van de reeks bestaat niet alleen uit de eerder reeds aangehaalde namen, maar ook uit Michiel Huisman welke inmiddels wereldberoemd is geworden. De reeks was oorspronkelijk te zien op de televisie tussen 2001 & 2005.

De serie Costa! was het vervolg op de gelijknamige film welke het levenslicht zag in het jaar 2001. Heb jij Costa! nog nooit gezien? Of wil je graag deze geweldige serie terug kunnen bekijken? Dan is dat dus mogelijk op Netflix vanaf 1 maart 2020!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meerdere oude bekenden terug voor speciale aflevering 'Supergirl'
Series / Nieuws

Meerdere oude bekenden terug voor speciale aflevering 'Supergirl'

Er zit een hele speciale aflevering aan te komen, namelijk de 100ste!

Er keren drie personages terug voor de honderdste aflevering van Supergirl. Die show is later deze maand de derde Arrowverse-serie die deze indrukwekkende mijlpaal weet te bereiken en doet dat met een speciale aflevering.

Voor de uur lange aflevering, keren drie acteurs terug die uit de serie verdwenen waren. Mr. Mxyzptlk keert terug naar National City. Hij heeft een nieuw gezicht en biedt Kara een kans die ze niet kan weigeren. Ze mag namelijk terug reizen naar het verleden en fouten daaruit oplossen, om te kijken of dat betere situaties oplost. Zo kan ze dan Lena Luthor haar geheim vertellen, voordat Lex hun vriendschap verpestte door het zelf te doen.

Lees ook: 'Supergirl' viert haar honderdste aflevering!

Terugkerende personages
Er keren drie personages terug: Mon-El, Samantha Arias/Reign en Ben Lockwood/Agent Liberty. Zij zullen dan Kara helpen bij het maken van de ingewikkelde keuzes. De aflevering heeft al een synopsis:

Lees ook: 'Supergirl'-actrice deelt heftige Instagram Video als 'overlever' van huiselijk geweld

Mxyzptlk keert terug met een voorstel voor Kara. Wat als ze terug in de tijd kon reizen en Lena haar geheim vertellen voordat Lex dat deed. Zouden de dingen dan anders zijn gegaan? Kara blikt terug op sleutelmomenten uit de serie en moet beslissen of ze de geschiedenis wil veranderen om weer vrienden te worden met Lena. Vanaf 23 februari te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-boeken en -games populairder dan ooit
Series / Nieuws

'The Witcher'-boeken en -games populairder dan ooit

De Netflix-serie heeft een aantal zeer populaire effecten, waar we ook wel op gehoopt hadden.

Het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher houdt ons nog altijd bezig. De serie had maar acht afleveringen in zijn eerste reeks, maar is echt heel erg populair. Een tweede seizoen wordt dan ook later deze maand al opgenomen en begin 2021 zou de boel te zien moeten zijn.

Nu horen we dat fans druk op zoek zijn naar ander materiaal rond Geralt of Rivia. De NPD Group stelt dat de Netflix-serie ervoor zorgt dat de boeken waar de serie op gebaseerd is, enorm populair zijn en veel beter verkocht worden.

Lees ook: Netflix vindt twee nieuwe Witchers voor 'The Witcher'

Stijgende verkopen
In de Verenigde Staten is het aantal verkochte exemplaren van de Witcher-boeken met maar liefst 562 procent toegenomen sinds de serie te zien was. Dat geldt trouwens niet alleen voor de boeken.

Lees ook: Fanfavoriet monster in tweede seizoen 'The Witcher'

Ook de CDPR-games zijn veel beter verkocht. Die stegen met 554 procent, waarmee ook de games veel populairder zijn dan ooit. De Netflix-serie heeft er dus voor gezorgd, dat de franchise populairder is dan ooit!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' heeft beter eind dan 'Breaking Bad'
Series / Nieuws

'Better Call Saul' heeft beter eind dan 'Breaking Bad'

Het einde komt met rasse schreden naderbij, maar hoe wordt dat?

De serie Better Call Saul moet nog beginnen aan zijn vijfde seizoen, maar krijgt sowieso al een zesde. Dat seizoen wordt het laatste over Jimmy McGill en zijn val tot niemand minder dan Saul Goodman.

Bedenker, en maker Vince Gilligan laat in een interview weten dat de serie een gruwelijk einde krijgt. "Onder leiding van Peter Gould, blijft de serie goed. Het wordt fantastisch en The Hollywood Reporter en andere geweldige journalistieke producten, zullen fantastische artikelen schrijven, over welke van de twee een beter einde heeft, Breaking Bad of Better Call Saul. En ik durf te wedden, dat ze Better Call Saul gaan noemen."

Lees ook: Eerste korte trailer 'Better Call Saul' seizoen 5: Saul Goodman is terug!

De val van Jimmy
De serie laat zien hoe advocaat Jimmy McGill langzaamaan vervalt. We leren hem kennen als een lamme goedzak, die het gewoon niet helemaal lukt en bij wie het leven wat tegenzit. Maar naarmate de serie vordert, wordt Jimmy steeds meer de Saul Goodman die we kennen en dat is niet helemaal zo positief als je wellicht zou denken als je Jimmy ziet.

Lees ook: Vijfde seizoen 'Better Call Saul' staat binnenkort op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer eindigt 'The Handmaid's Tale'?
Series / Nieuws

Wanneer eindigt 'The Handmaid's Tale'?

Het einde is misschien wel dichterbij dan je op het eerste gezicht zou denken.

De serie The Handmaid's Tale is een sensatie. Maar de serie duurt nu drie seizoenen op Hulu en gaat snel richting het vierde. De vraag is echter hoe lang we nog te zien krijgen wat er gaande is in de mysterieuze wereld Gilead.

Volgens actrice Elisabeth Moss gaat de serie door, tot het verhaal van haar personage verteld is. Daarna stopt de boel, denkt zij, omdat het simpelweg het verhaal van haar personage en niet iemand anders is.

Lees ook: Bejubelde hitserie 'The Handmaid's Tale' krijgt vierde seizoen!

Niet aan haar
"Kijk, natuurlijk is het niet aan mij, maar we zijn het er allemaal over eens denk ik, dat dit het verhaal van een vrouw is en niet van Gilead. We volgen haar verhaal, maken ons daar zorgen over en tot een bepaald punt, want dan houdt het op. Als dat zover is, dan stopt dit."

Lees ook: Praise be! Weergaloze nieuwe trailer 'The Handmaid's Tale' seizoen 3

De serie is gebaseerd op de boeken van Margaret Atwood, die zich tweehonderd waarin de toekomst afspelen en draaien om een groep wetenschappers die terugkijken naar de gebeurtenissen in het verleden die leidden tot het ontstaan van een heel nieuwe maatschappij. Dat zou theoretisch gezien ruimte kunnen bieden voor een vervolg.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' vermijdt grootste fout 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'Stranger Things' vermijdt grootste fout 'Game of Thrones'

Ditmaal zien we dus gewoon nu al wat er aan de hand is met een doodgewaand hoofdpersoon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week onthulde Stranger Things een trailer voor het vierde seizoen. De Netflix-serie gaat dit jaar weer verder en de trailer liet heel duidelijk zien wat we straks kunnen verwachten. Namelijk de terugkeer van de doodgewaande Hopper.

Daarmee vermijdt Netflix een grove fout die HBO maakte met Game of Thrones. De makers deden een heel jaar moeilijk voor die serie, om het een verrassing te laten dat Jon Snow uit de dood terug zou keren en weer zou vechten tegen de White Walkers en al het onrecht.

Lees ook: Fans 'Stranger Things' worden gek na gloednieuwe foto!

Hopper dood?
De vraag aan het einde van het derde seizoen van Stranger Things, was of Hopper dood zou zijn, of toch niet. Hij verdween spoorloos, waarmee het erop leek van wel. Maar het viel iedereen al op, dat we Hoppers lijk niet te zien kregen en dat het personage gewoon verdween.

Lees ook: 'Stranger Things' ster al voor de vierde keer onder het mes

Dat leidde al tot de speculatie bij fans, dat Hopper niet dood zou zijn, maar nog leefde. En precies dat is nu door de nieuwe spot die Netflix vrijgaf aangetoond. Waarmee men dus een grove fout van HBO weet te vermijden!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.