Deze topseries komen in maart naar Netflix!

Deze gave series komen in maart naar Netflix!

Bekijk gauw ons lijstje met nieuwe series die je straks allemaal kan streamen.

Jim Pedd, 20 februari 2020 om 17:39

Er verschijnt zoals gebruikelijk weer veel nieuws op Netflix. Vandaag kunnen we je precies vertellen wat je de komende weken allemaal aan series mag verwachten. Van een nieuw seizoen van Riverdale, tot het tweede seizoen van Kingdom, tot The Letter for the King.
Netflix Original Series
Netflix komt met vijf echte Originals de komende maand. Dat zijn de volgende series:
Riverdale: seizoen 4 (5 maart): De avonturen van Archie, Jughead, Betty, Veronica en hun vrienden zijn nog lang niet voorbij en gaan verder met dit vierde seizoen. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix.


Elite: seizoen 3 (13 maart): In de eerste twee seizoenen is er veel gebeurd. Zo werd Marina vermoord en hoorden we in seizoen 2 wie daar verantwoordelijk voor was. Daarnaast werd Samuel vermist en raakte Christian betrokken bij een zwaar ongeluk. Nu gaan we eindelijk meer horen!


Kingdom: seizoen 2 (13 maart): Netflix gaat verder met deze gave zombieserie. Joseon is een hel geworden en kroonprins Lee Chang moet er alles aan doen om het land te redden. Daarvoor gaat hij ver, heel ver.


The Letter for the King (20 maart): De jonge Tiuri moet een brief zien te bezorgen. Dat is een moeilijke opdracht, want het leidt hem door een gevaarlijk gebied waarbij hij zijn leven helemaal niet zeker is.


Ozark: seizoen 3 (27 maart): Het derde seizoen in deze serie rond de financieel adviseur die met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks vluchtte, in een poging te ontsnappen aan de dood. Hij moet er 500 miljoen dollar witwassen, anders wordt hij vermoord.


Netflix Original Documentary
Er komt één nieuw seizoen van een docu-serie online:
Dirty Money: seizoen 2 (11 maart): Van wurgleningen tot auto’s waarmee gesjoemeld wordt in tests. Deze serie bekijkt voorbeelden van bedrog in de wereld van het grote geld.
Tiger King (20 maart): Deze serie draait om fokprogramma's voor grote katachtigen, die gerund worden in een bizarre onderwereld. Te gek om te geloven, wat je in deze docureeks te zien krijgt.


Nieuwe afleveringen
Vanaf 28 maart plaatst Netflix elke week een nieuwe aflevering van Suits.

Voor de kids
Voor kinderen komen er drie nieuwe series op Netflix te staan:
Go! Go! Cory Carson: seizoen 2 (1 maart)
Carmen Sandiego: To steal or not to steal (10 maart)
The Boss Baby: Back in Business (16 maart)

Lees meer over: Netflix, Streaming, Maart

Populair nieuws