Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef

Scripts Cassian Andor-serie nog altijd niet klaar

Het gaat maar niet lekker achter de schermen bij deze Star Wars-serie.

Jim Pedd, 21 februari 2020 om 06:00

Er wordt wederom opnieuw gewerkt aan de scenario’s voor de Star Wars-serie rond Cassian Andor. Voordat de opnames van start kunnen, moet er nog heel wat sleutelwerk verricht worden aan de scripts voor de live-action serie. Het is een van de drie Star Wars-series die gepland staan voor de streamingdienst.
Cassian Andor is een van de gelukkige personages met straks een eigen serie op Disney+. De show rond Cassian speelt zich ver voor de gebeurtenissen in de film Rogue One: A Star Wars Story af en laat zien hoe hij ooit actief werd voor de rebellen. Ook zien we hoe Cassian zijn robotmaatje K2-SO heeft leren kennen. Andor was in de film Rogue One een spion die samen met Jyn Erso leiding gaf aan de groep rebellen die probeerde de plannen voor de Death Star te stelen.

Lees ook: 'Star Wars: Rogue One' prequel serie wordt dit jaar opgenomen

Drie series
Er zijn drie series in de maak rond het Star Wars-universum. Eentje kennen we natuurlijk al, The Mandalorian, want daar konden we het eerste seizoen al van zien. Nu werkt men aan een tweede seizoen daarvoor. Daarnaast komt er een serie rond Obi-Wan Kenobi en zijn tijd op de woestijnplaneet Tatooine.

Lees ook: Dit wordt de nieuwe heldin in de 'Star Wars: Rogue One' spin-off

Verder horen we dat de Cassian Andor-serie mogelijk maar vier afleveringen krijgt, in plaats van de oorspronkelijk geplande zes. Dat zou te maken hebben met problemen achter de schermen; Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy zou niet blij zijn met de scripts.

Bron: SR

Lees meer over: Star Wars, Cassian Andor, Rogue One

Populair nieuws