'Star Trek: Picard' onthult tragisch lot Seven of Nine

Star Trek Picard toont tragisch lot Seven of Nine

Heel erg goed is het leven niet geweest van dit personage uit Star Trek: Voyager.

Jim Pedd, 23 februari 2020 om 09:55

In Star Trek: Picard keert een fanfavoriet personage terug: Seven of Nine. De voormalig Borg was echt heel populair en maakt hiermee voor het eerst de oversteek naar een andere Trek-serie. Seven heeft echter een behoorlijk tragisch leven gehad.
Fans hadden gehoopt dat het Seven voor de wind zou zijn gegaan. Maar niets is minder waar. Sinds de vernietiging van Romulus, vertrok Annika van de Aarde, om zich bij de Fenris Rangers te voegen. Die groep redt mensen die in de problemen zijn in de ruimte van de Romulans. De is iets waar Picard het niet helemaal mee eens is, maar voor Seven moest het wel; de Romulan-ruimte verviel na het vertrek van Starfleet uit de regio in chaos.

Lees ook: Gave connectie 'Star Trek: Picard' met 'Discovery'

Duister lot
Hoewel Seven de beste bedoelingen had, neemt haar leven een behoorlijk tragische wending in de serie. Een van haar mede-Rangers, Bjazyl, besloot haar leven te wijden aan de misdaad en ontvoerde Annika’s surrogaatzoon Icheb. Op gewelddadige wijze, verwijderde ze zijn Borg-tech, waarna Seven hem uit medelijden moest doden.

Lees ook: Gaaf: 'Star Trek: Picard' verwijst naar 'Discovery'!

De kans is groot dat Seven zich vooral bij Picard heeft aangesloten om wraak te kunnen nemen op deze criminelen.

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek Voyager, Seven of Nine, Jeri Ryan

Populair nieuws