'The Walking Dead' seizoen 10 eindigt met enorme cliffhanger

Dat je het vast weet als je hoopt op een iets meer gesloten verhaal.

Jim Pedd, 23-02-2020 09:55

Het tiende seizoen van The Walking Dead eindigt met een cliffhanger. Net als heel wat andere seizoenen natuurlijk. Zo eindigde seizoen 7 met Negan die een van de overlevenden ging vermoorden en stopte seizoen 9 met vragen over een nieuwe gemeenschap.
Het tiende seizoen gaat net zo eindigen. Angela Kang, showrunner van de serie, vertelde dat ze ervoor gekozen heeft het seizoen met een flinke klapper te laten eindigen. "Ik kan je vertellen dat er wat grote dingen gaan gebeuren en dat er een cliffhanger is. Zonder je natuurlijk te vertellen wat dat precies wordt. Maar ik hoop dat jullie het opwindend gaan vinden."

Lees ook: 'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!

Oorlog met de Whisperers
Dit seizoen gaat de oorlog met de Whisperers onverminderd hard door. Alpha is het beu dat onze helden haar heerschappij niet zomaar accepteren en is vastbesloten daar verandering in te brengen. En onze helden bundelen de krachten om haar gruwelijke schrikbewind een halt toe te roepen.

Lees ook: Bekijk de eerste minuten 'The Walking Dead' seizoen 10b!

Volgend seizoen ontmoeten we trouwens de Commonwealth, een gemeenschap met maar liefst 5.000 overlevenden. Dat biedt heel wat materiaal voor andere seizoenen, dus de kans is groot dat de eerste ontmoeting met deze groep de cliffhanger vormt.

Bron: WGTC

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Populair nieuws