search

Ons nieuws van vrijdag 21 februari 2020

Nieuw seizoen 'On My Block' volgende maand op Netflix
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'On My Block' volgende maand op Netflix

Het wachten op het derde seizoen van de populaire reeks is bijna voorbij...

In mei van vorig jaar kondigde Netflix aan dat haar serie On My Block een derde seizoen zou krijgen. Het wachten op dit vervolg is nu bijna voorbij!

Niet alleen de populariteit bij de kijkers, maar ook de lovende kritieken van de critics heeft er voor gezorgd dat On my Block kon rekenen op een derde seizoen. Voor fans was het toch best nog even wachten tot deze zou verschijnen, maar aan dat wachten is nu bijna een einde gekomen.

11 maart 2020
Netflix heeft officieel bekend gemaakt dat het derde seizoen van de reeks op haar streamingdienst zal verschijnen op 11 maart 2020. Er is helaas ook minder goed nieuws. In vergelijking met het voorgaande seizoen zal het derde deel uit de reeks slechts uit acht in plaats van tien afleveringen bestaan.

De cast van de serie On My Block bestaat onder meer uit namen als Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray en Diego Tinoco. Voor de bekendmaking van de lanceringsdatum van het derde seizoen heeft Netflix op Youtube een speciale teaser de wereld ingestuurd. Deze teaser is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt releasedatum 'Élite' seizoen 3 bekend!
Series / Nieuws

Netflix maakt releasedatum 'Élite' seizoen 3 bekend!

Het derde seizoen van de populaire reeks zal volgende maand op de streamingdienst verschijnen...

Fantastisch nieuws voor fans van de Spaanse Netflix-serie Élite. Netflix heeft namelijk aangekondigd wanneer het derde deel uit de reeks op de streamingdienst zal verschijnen.

Om de releasedatum van het derde seizoen van Élite aan te kondigen maakte Netflix gebruik van een korte teaser die onder meer op Youtube verscheen. Deze teaser is hieronder te bekijken. Wil je graag meteen de releasedatum weten van het derde seizoen van Élite? Dat kan ook! Deze staat namelijk vanaf 13 maart 2020 op Netflix!

Lees ook: Nieuwe seizoenen 'Élite' krijgen nu al volledig nieuwe cast

Twee nieuwe personages
In het derde seizoen van Élite maken we kennis met twee gloednieuwe personages. Opvallend is wel dat deze nog niet te zien zijn in de teaser die Netflix de wereld in heeft gestuurd. Het gaat hierbij meer bepaald op Leïti Sene en Sergio Momo. Zij kruipen in de reeks in de huid van de personages Yeray en Malick. Veel over deze nieuwe personages is evenwel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!

Het lijkt erop dat we dan eindelijk iets zien van dit klassieke personage, dat straks weer te zien is!

Een nieuwe reclame voor The Walking Dead hint naar de terugkeer van Maggie. Het personage vertrok halverwege seizoen negen, om samen met Georgie ergens ver weg aan de kust een nieuwe gemeenschap op te zetten. Maar nu al keert ze terug in de AMC-serie.

In onderstaande TV-spot, die helaas niet in hoge kwaliteit beschikbaar is, en enkel te zien is op Twitter, zien we dat Carol kijkt naar een aantal portretten. Een daarvan is van Hershel, de ander van Glenn. Hershel is natuurlijk de vader van Maggie en Glenn haar echtgenoot die nog zo gruwelijk om het leven kwam door toedoen van Negan.

Lees ook: Bekijk de eerste minuten 'The Walking Dead' seizoen 10b!


Maggie was voordat ze vertrok de leider van Hilltop. Die positie werd overgenomen door Ezekiel en Yumiko, die nu de scepter zwaaien daar. Maar met de terugkeer van Maggie, zou dat zomaar eens kunnen veranderen. Alhoewel we dat natuurlijk allerminst zeker weten. Wanneer Maggie terugkeert is nog niet zeker, al weten we dat ze ook in seizoen 11 als vaste aanwezige te zien is.

Lees ook: Teaser 'The Walking Dead' hint op gruwelijk lot Michonne

De AMC-serie keert komende zondag weer terug op televisie. Hopelijk voor showrunner Angela Kang met betere kijkcijfers! Onder haar wordt de serie beter dan ooit ontvangen, maar ook steeds slechter bekeken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moorddadige motorbende 'Caloh Mogah' werkte mee aan Netflix-serie 'Dope'
Series / Nieuws

Moorddadige motorbende 'Caloh Mogah' werkte mee aan Netflix-serie 'Dope'

De reeks is op vandaag nog steeds in het aanbod van de streamingdienst terug te vinden...

De Netflix-serie Dope staat reeds enige tijd op de streamingdienst. Nu is echter bekend geraakt dat ten minste twee leden van de beruchte motorbende 'Caloh Wagoh' hun medewerking aan de reeks zouden hebben verleend.

Onder meer de oprichter van de motorbende Caloh Magoh, namelijk Delano R. zou betrokken zijn bij de Netflix-productie Dope. In eerste instantie zou hij ook zijn medewerking hebben verleend voor het produceren van een documentaire van RTL, maar die productie werd vroegtijdig afgebroken. Niet alleen Delano R., maar ook Willem B. zou bij de Netflix-reeks betrokken zijn.

Drugswereld
In de Netflix-documentaire Dope welke dus nog altijd in het aanbod van de streamingdienst is terug te vinden brengen de makers de drugswereld in kaart. De aflevering die luistert naar de naam This isn't Miami Vice draait bijvoorbeeld rond de drugshandel in Rotterdam.

Dat enkele bendeleden hun medewerking hebben verleend aan de Netflix-reeks is opvallend. Ze zijn immers alles behalve een onbeschreven blad. Delano R. wordt er bijvoorbeeld van verdacht verschillende moordopdrachten te hebben aangenomen van Ridouan T. Deze laatste is de hoofdverdachte in de eveneens beruchte Marengo-zaak. Willem B. wordt er op zijn beurt van verdacht op z'n minst betrokken te zijn bij vier moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Robots vs mensen in trailer 'Westworld'
Series / Trailer

Robots vs mensen in trailer 'Westworld'

De HBO-serie gaat snel verder en dan barst de strijd in alle hevigheid los.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO's Westworld begon als een serie die zich in het wilde westen en het feudale Japan afspeelde. Maar die settings worden dit derde seizoen verruild voor de echte wereld. Wel die van de toekomst, want daarin speelt de serie zich uiteraard af.

Afgelopen seizoen wist Dolores eindelijk te ontsnappen uit Westworld. Ze nam een aantal pearls (met daarin de kennis en geest van andere hosts) met zich mee. En is nu vastbesloten de mensheid een lesje te leren. Hoe dat loopt is de vraag, maar het zal met flink wat geweld gepaard gaan. Dat blijkt wel uit onderstaande trailer voor het derde seizoen.

Lees ook: Onheilspellende poster 'Westworld' seizoen 3

Derde seizoen
Wat dit derde seizoen precies brengt qua verhaal is onduidelijk. Dolores ontmoet in elk geval Caleb, die haar denken over de mensheid behoorlijk zal veranderen. Niet alle mensen blijken namelijk slecht, zoals ze eerst wel gedacht zal hebben. En niet alle hosts zijn hetzelfde, want Maeve krijgt de opdracht Dolores op te jagen en gaat dat, zo lijkt het, ook doen.

Lees ook: Nieuwe teaser trailer 'Westworld' onthult premièredatum seizoen 3!

Dit nieuwe seizoen wordt gemakkelijker om te volgen en krijgt acht afleveringen. Twee minder dus dan eerdere seizoenen. Vanaf 15 maart weer te zien op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vikingen belanden in de moderne wereld in trailer 'Beforeigners'
Series / Trailer

Vikingen belanden in de moderne wereld in trailer 'Beforeigners'

De komische Noorse serie wordt nu beschikbaar gesteld voor een wereldwijd publiek.

HBO, de thuishaven van prestigieuze tv-series, heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van het Noorse Beforeigners. In de serie zien we hoe het hedendaagse Oslo wordt overspoeld door een hoop tijdreizende Vikingen. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Het centrale gegeven van de serie is weliswaar volslagen onrealistisch, maar de trailer verkoopt het concept uitstekend. Niet alleen gaan we zien hoe de aankomst van de Vikingen zorgt voor veel komische taferelen, maar ook hoe het project uiteindelijk een politieserie blijkt. Een van de tijdreizende wildemannen voegt zich bij de politiemacht van Oslo en lost op zijn manier een reeks mysteries op.

Meer tijdreizigers
Vikingen zijn echter niet de enige historische figuren die de serie bevolken. We zien ook 18e eeuwse wezen de straten bevolken en hoge heren uit deze zelfde tijd in koetsen rijden. Hoe dit alles is gebeurd is nog onduidelijk.

Beforeigners is een zesdelige Noorse miniserie die in 2019 werd gemaakt door HBO Europe. Het netwerk besloot door het succes ervan in Noorwegen om de serie ook elders beschikbaar te stellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klassieke stripreeks 'Doc Savage' wordt tv-serie
Series / Nieuws

Klassieke stripreeks 'Doc Savage' wordt tv-serie

Het klassieke stripverhaal zou eerst een film met Dwayne Johnson worden, maar dat gaat dus niet door.

Na jaren van valse starten, is nu aangekondigd dat er eindelijke een film komt over cult-stripheld Doc Savage. Het betreft echter geen filmproductie meer, maar een tv-serie. Deadline bracht vandaag naar buiten dat Sony Pictures Television en megaproducent Neal H. Moritz samen met Condé Nast Entertainment de held naar tv zullen brengen.

Net als in de stripavonturen van Savage, zullen we in de serie zien hoe de 'Man of Bronze' het opneemt tegen wilde dinosaurussen, occulte sektes, machtsbeluste schurken en meer.

Moritz en Pavun Shetty zullen Doc Savage produceren voor Original Film, terwijl Oren Katzelf en Jon Koa dit doen voor Condé Nast Entertainment.

Filmversie van de baan
Original Film werkte eerder met The Nice Guys-regisseur Shane Black aan een Doc Savage film. Dat was alweer in 2013. Toen Dwayne Johnson daarna voor de rol tekende in 2016, leek het er eindelijk van te komen. Wegens 'financiële redenen' ging de film uiteindelijk niet door.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave connectie 'Star Trek: Picard' met 'Discovery'
Series / Nieuws

Gave connectie 'Star Trek: Picard' met 'Discovery'

Fans van Star Trek zullen dit wellicht een leuke verwijzing vinden tussen de twee CBS-series die nu te zien zijn!

Star Trek: Picard is de tweede live-action Trek-serie die op dit moment te zien is. Wekelijks krijgen we een nieuwe aflevering rond Jean-Luc Picard en zijn nieuwste avontuur in de ruimte. Maar het is niet de enige Trek-show die te zien is; over een paar maanden gaat Star Trek: Discovery verder met zijn derde seizoen.

Hoewel de twee series zich in totaal verschillende tijdsperiodes afspelen, is er nu een gave connectie gelegd. Het is wel een subtiele, maar desalniettemin zullen Trekkies het leuk vinden. Het is trouwens de tweede verwijzing:

Lees ook: Gaaf: 'Star Trek: Picard' verwijst naar 'Discovery'!

Onderlinge verwijzing
In de meest recente aflevering van Picard, probeert Picard zijn voormalig first officer Raffi Musiker over te halen zich bij hem te voegen in een nieuwe queeste. Zij ziet de zoektocht naar Soji niet zo zitten, en koestert nog een wrok jegens Picard. Zijn vertrek bij Starfleet zette effectief een punt achter haar carrière. Ze meldt ook dat haar vermoeden dat Starfleet geïnfiltreerd is door Romulans, voortkomt uit tastbare feiten en niets te maken heeft met "mensen die engelen of geesten zien".

Lees ook: Nu online te bekijken de pilot van 'Star Trek: Picard'!

Dat is een aparte verwijzing, want in Trek wordt zelden door mensen verwezen naar religies. De verwijzing lijkt dat ook te duiden op Discovery, het schip dat door de Red Angel naar de verre toekomst gebracht werd. Wellicht is de Red Angel intussen een Starfleet-legende geworden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste afleveringen 'Suits' seizoen 7 staan binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'Suits' seizoen 7 staan binnenkort op Netflix!

Het tweede deel van het zevende seizoen van 'Suits' moet volgende maand op de streamingdienst Netflix verschijnen...

Het eerste deel van het zevende seizoen van de serie Suits verscheen voorbije december reeds op Netflix. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt wanneer ook het tweede deel te bekijken zal zijn.

Toen het eerste deel van het zevende seizoen van Suits op Netflix verscheen in december slaakten heel wat fans van de reeks een vreugdekreetje. Toch was dat geluk slechts van korte duur, want alleen het eerste deel van het zevende seizoen verscheen op de streamingdienst. Gedurende lange tijd bleef het bovendien onduidelijk wanneer Netflix nu precies het tweede deel van het zevende seizoen zou gaan toevoegen.

Lees ook: Suits maker: "Niet geprobeerd om Meghan Markle terug te halen voor finale"

28 maart
Bovenstaande vraag is nu door de streamingdienst (eindelijk) beantwoord. Het tweede deel van het zevende seizoen zou dan ook op Netflix moeten verschijnen op 28 maart van dit jaar. Verwacht wordt bovendien dat ook het achtste seizoen later dit jaar nog aan het aanbod van Netflix zal worden toegevoegd. Voor het negende en laatste seizoen van Suits is het wellicht wachten tot volgend jaar.

Het tweede deel van het zevende seizoen van Suits is goed voor nog eens zes nieuwe afleveringen. Deze zijn aldus vanaf 28 maart te bekijken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe zit het nou met dit 'Stranger Things'-personage?
Series / Nieuws

Hoe zit het nou met dit 'Stranger Things'-personage?

Is Will Byers homoseksueel, aseksueel of gewoon nog op ontdekking?

Het zou niet nodig moeten zijn, maar fans van Netflix-serie Stranger Things vragen zich vaak af of Will Byers homoseksueel of aseksueel is. In het derde seizoen zagen we al iets daarvan, toen Will en Mike ruzie kregen en Mike nog riep: "ik kan er niks aan doen dat je niet van meisjes houdt!" Meer dan dat kregen we echter niet te zien en dus weten we nog altijd niet wat Will is.

Volgens acteur Noah Schnapp, is dat een bewuste keuze geweest van de schrijvers. Het vormt een belangrijk deel in het leven van Will, dat hij een tijdlang vast zat in het Upside Down. Dat heeft een grote invloed gehad op hoe hij opgegroeid is, want hij miste een belangrijke stap. "Niets staat vast. Het is aan het publiek en volgens mij deden de showrunners dat heel bewust," aldus Schnapp.

Lees ook: 'Stranger Things' vermijdt grootste fout 'Game of Thrones'

Wat is Will?
"Sommige mensen denken dat Will homo, of aseksueel of wat dan ook zal zijn. Ik zie het zo: hij zat vast in het Upside Down en hij was zo lang weg, dat zijn vrienden opgegroeid zijn terwijl hij in een andere wereld was. Iedereen was al wat ouder, terwijl hij nog echt een jong kind was, dat dingen voor kinderen wilde doen, zoals D&D spelen. Hij was nog niet klaar voor zijn volwassenheid en relaties. Dus ik denk dat Will die ontwikkeling gewoon nu doormaakt."

Lees ook: Fans 'Stranger Things' worden gek na gloednieuwe foto!

De Duffers omschreven Will in de series bible overigens als een "lief, gevoelig kind met een identiteitscrisis als het op zijn seksualiteit aankomt".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!
Series / Nieuws

Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

Ook dit personage zien we straks vermoedelijk in de serie rond She-Hulk.

The Incredible Hulk mag dan wel niet de meest populaire MCU-film zijn, maar het is wel een belangrijke. Het personage Thunderbolt Ross keerde terug in Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War en was zelfs te zien in Avengers: Endgame. En hij speelt een rol in de film Black Widow. Nu horen we dat de rol nog groter wordt.

Het verhaal gaat dat Ross straks een rol krijgt als Red Hulk. Hij zou in een toekomstige MCU-film te zien zijn en mogelijk ook een rol hebben in de serie She-Hulk waarin gewerkt wordt. Red Hulk is in de comics Ross die het serum neemt waar Bruce Banner zijn krachten aan te danken heeft. Daarop verwordt hij tot de Red Hulk, iets waar hij echt niet blij mee is.

Lees ook: 'She-Hulk' komt er eerder dan we verwacht hadden

She-Hulk
She-Hulk komt er volgend jaar of het jaar daarna al aan. De serie draait om het nichtje van Bruce Banner, die gewond raakt bij een schietpartij. Om haar leven te redden, krijgt ze bloed van Bruce. Daardoor heeft ze ook een Hulk-probleem en krijgt ze een boze kant die ze niet eerder had. Maar het is ook een kant die ze net als Bruce voor het goede inzet.

Lees ook: Liv Tyler terug in het MCU voor 'She-Hulk'?

She-Hulk voegt zich in de comics namelijk onder meer bij de Avengers en vecht tegen allerlei soorten kwaad. In het nieuwe MCU, dat sinds Avengers: Endgame wat opgeschud is, krijgt ze een grote rol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie rondom Cassian Andor verloopt stroef

Het gaat maar niet lekker achter de schermen bij deze Star Wars-serie.

Er wordt wederom opnieuw gewerkt aan de scenario's voor de Star Wars-serie rond Cassian Andor. Voordat de opnames van start kunnen, moet er nog heel wat sleutelwerk verricht worden aan de scripts voor de live-action serie. Het is een van de drie Star Wars-series die gepland staan voor de streamingdienst.

Cassian Andor is een van de gelukkige personages met straks een eigen serie op Disney+. De show rond Cassian speelt zich ver voor de gebeurtenissen in de film Rogue One: A Star Wars Story af en laat zien hoe hij ooit actief werd voor de rebellen. Ook zien we hoe Cassian zijn robotmaatje K2-SO heeft leren kennen. Andor was in de film Rogue One een spion die samen met Jyn Erso leiding gaf aan de groep rebellen die probeerde de plannen voor de Death Star te stelen.

Lees ook: 'Star Wars: Rogue One' prequel serie wordt dit jaar opgenomen

Drie series
Er zijn drie series in de maak rond het Star Wars-universum. Eentje kennen we natuurlijk al, The Mandalorian, want daar konden we het eerste seizoen al van zien. Nu werkt men aan een tweede seizoen daarvoor. Daarnaast komt er een serie rond Obi-Wan Kenobi en zijn tijd op de woestijnplaneet Tatooine.

Lees ook: Dit wordt de nieuwe heldin in de 'Star Wars: Rogue One' spin-off

Verder horen we dat de Cassian Andor-serie mogelijk maar vier afleveringen krijgt, in plaats van de oorspronkelijk geplande zes. Dat zou te maken hebben met problemen achter de schermen; Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy zou niet blij zijn met de scripts.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen