search
Inspiratie voor J.A.R.V.I.S. in 'Agent Carter'
Series / Nieuws

Inspiratie voor J.A.R.V.I.S. in 'Agent Carter'

De serie is verder nauwelijks verbonden aan het Marvel Cinematic Universe.

Collider kreeg tijdens de Comic-Con de kans om met Agent Carter producenten Stephen McFeely en Christopher Markus te spreken over wat we mogen verwachten van de serie. Er werd vooral gesproken over easter eggs die te zien zijn in de serie. Fans mogen volgens de twee verwachten dat de serie qua sfeer lijkt op Captain America: The Winter Soldier. Verder hoeft de ABC-serie zich niet te koppelen aan het Marvel Cinematic Universe.


"Ik vind het geweldig dat we dezelfde bonus hebben als bij de eerste Cap-film," vertelde McFeely. "We mogen alles doen omdat we nergens aan vast zitten. Ons verhaal speelt zich af voor de rest. Dus wij kunnen hen dwingen onze chronologie te volgen."

"We zullen zeker easter eggs hebben en nog meer dan dat," voegde Markus eraan toe. "Ik denk dat ik wel mag vertellen dat een van de personages Edwin Jarvis zal zijn. Hij is de dienaar van Howard Stark en wordt de mentor van Tony. En vormt daarmee een inspiratie voor de stem van de AI. Dus dat soort verbindingen zitten er wel in."

De serie speelt zich af in 1946 en volgt Hayley Atwells Peggy Carter. Zij werkt voor de geheime organisatie Strategic Scientific Reverse, maar verliest mogelijk haar baan als de mannen terug naar huis keren. Verder probeert ze om te gaan met het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen