Keuzestress? Netflix helpt je kiezen met een nieuw handig overzicht

Keuzestress? Netflix helpt je nu echt

Het is een bekend probleem bij Netflix. Er is zoveel om uit te kiezen dat het soms moeilijk is.

Jim Pedd, 26 februari 2020 om 10:12

Netflix komt met iets nieuws om keuzestress te verhelpen. Het is nogal een ding soms om een goede film of serie te kiezen. Het aanbod op de streamingdienst is zo groot dat dit soms gewoon niet makkelijk is. Nu probeert men te helpen middels een nieuwe functie.
Netflix komt namelijk met een top 10 van de best bekeken films en series. De top 10 wordt voor allerlei genres apart gemaakt, wat betekent dat je dus in tal van categorieën zal zien wat de best bekeken film of serie van dat moment is.

Top 10!
Netflix kondigde de functie aan in monde van Cameron Johnson. "Als je een geweldige film of serie kijkt, deel je dat met familie en vrienden, of je vertelt erover op je werk, zodat andere mensen er ook van kunnen genieten. Wij hopen dat deze top 10-lijsten zullen helpen meer van dit soort gesprekken te creëeren, en tegelijk helpem om sneller en makkelijker iets te vinden om te kijken."

Als het dus even werkt, dan ben je nu van de ultieme Netflix-keuzestress af en is het makkelijker om iets nieuws te vinden. De functie is trouwens op dit moment nog niet beschikbaar, maar komt op korte termijn naar de app en website. Wanneer precies is helaas nog niet bekend.

Lees meer over: Netflix, keuzestress, top 10

Populair nieuws