search

Ons nieuws van woensdag 26 februari 2020

Eerste volledige trailer Netflix-Original 'The Letter for the King'!
Series / Nieuws

Eerste volledige trailer Netflix-Original 'The Letter for the King'!

Spectaculaire trailer laat zien dat Netflix groots uitpakt met 'The Letter for the King'.

Netflix brengt een eerste volledige trailer naar buiten van The Letter for the King. Het bekende boek De brief voor de koning van Tonke Dragt is door Netflix omgevormd in een eigen serie.

In The Letter for the King is te zien hoe de jonge ridder in opleiding, Tiuri, een epische reis onderneemt om een geheime brief bij de koning te krijgen. Tiuri, gespeeld door Amir Wilson, draagt hiermee het lot het hele koninkrijk op zijn schouders.

Lees ook: Eerste beelden nieuwe Netflix-Original 'The Letter for the King'

Spectaculaire trailer
In de trailer is te zien dat Netflix deze productie groots aanpakt. Zo zijn er enorme legers en grootse landschappen te zien, waardoor de missie van Tiuri daadwerkelijk epische proporties aanneemt.

Een opvallend gezicht in de trailer is die van Andy Serkis, bekend voor zijn werk als Gollum in The Lord of the Rings. Ook spelen de Nederlandse acteurs Gijs Blom en Yorick van Wageningen een belangrijke rol in de serie. De serie is vanaf 20 maart te zien op Netflix, bekijk hieronder de trailer.

Lees ook: Eerste trailer voor Netflix serie gebaseerd op 'De brief voor de koning' met Andy Serkis

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'
Series / Nieuws

Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'

Nog maar negen afleveringen en dan is de megapopulaire serie helaas voorbij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als Supernatural straks verder gaat, krijgen we nog heel wat momenten te zien waar we op gehoopt hadden. Het vijftiende seizoen van de hitserie is straks het laatste, maar dat zal dus vol met mooie momenten zitten, waarop we als fans nog even kunnen genieten van onze helden.

Met nog maar negen afleveringen te gaan, laat showrunner Andrew Dabb weten dat acteur Jake Abel niet klaar is met zijn dubbelrol. Adam en Michael krijgen dus nog meer te zien dit laatste seizoen, hoewel de personages "voorlopig nog niet" terug zullen keren. Voor fans is het goed nieuws, want de halfbroer van Sam en Dean is natuurlijk een interessante.

Lees ook: 'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen

Direct naar de hel
In de serie is de band tussen de broers nooit heel goed geweest. Sterker nog, Adam werd opgesloten in een kooi en vervolgens door Michael naar de hel gestuurd. Maar nu lijkt het erop, dat hij toch nog even terugkeert, hoe kort dan ook. Een van de meest recente momenten waarop we de personages zagen, was dat Michael de Winchesters de tools gaf, waarmee ze God konden opsluiten.

Lees ook: Eerste trailer slotseizoen 'Supernatural'!

Dat zorgde weer voor een grote last op de schouders van Adam. En voordat het duo vertrok, bood Dean nog zijn excuses aan voor het feit dat hij Adam in een kooi achterliet. De familiegeschiedenis blijft vermoedelijk moeilijk, al hopen we voor de laatste aflevering op wat vergiffenis!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Holland wil Spider-Man in Marvel-serie 'WandaVision'!
Series / Nieuws

Tom Holland wil Spider-Man in Marvel-serie 'WandaVision'!

De Marvel superheld heeft nog geen rol in de Disney+ series. Zou WandaVision een optie kunnen zijn?

Eind dit jaar verschijnt WandaVision op Disney+. In de Marvel-serie zien we vooral een aantal zeer vreemde avonturen van de bekende Marvel-personages Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany). Nu oppert Tom Holland dat zijn Spider-Man ook wel een rol kan krijgen.

Vooralsnog bevindt de toekomst van Peter Parker / Spider-Man zich enkel op het witte doek. In de zomer van 2021 is hij te zien in een tweede vervolg op Spider-Man: Homecoming (2017) en daarna is hij in nog een MCU-film te zien. Hoofdrolspeler Holland ziet hem graag in WandaVision.

Kevin Feige heeft mijn nummer!
De acteur tegenover MTV: "Paul en Elizabeth zijn twee van de aardigste mensen die ik ken en ik zou graag nog een keer met ze willen samenwerken en ze een beetje beter willen leren kennen. Dus als ik Spider-Man in de WandaVision-show zou kunnen spelen, dan zou dat geweldig zijn. Dus Kevin Feige, 'als je dat wilt doen, dan weet je mijn nummer'."

Lees ook: Tweeling bevestigt in foto's knotsgekke Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

WandaVision start in de december op Disney+ en bestaat naar verluidt uit zes afleveringen. Holland was overigens al eens te zien in een serie, namelijk in Wolf Hall als Gregory Cromwell.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC over toekomst van 'Doctor Who' na enorm kijkersverlies
Series / Nieuws

BBC over toekomst van 'Doctor Who' na enorm kijkersverlies

De afgelopen weken verliest de serie heel wat van zijn vaste kijkers.

De doorgaans erg succesvolle en lang draaiende serie Doctor Who lijdt de laatste weken aan een enorme terugloop van het aantal kijkers. De serie zit duidelijk in een dip. Hoe kijkt de BBC naar de toekomst van de serie?

Volgens Deadline had de voorlaatste aflevering van het twaalfde seizoen van Doctor Who slechts 3,7 miljoen kijkers. Piers Wenger, de verantwoordelijk dramaserie-manager bij de BBC, lijkt zich echter geen zorgen te maken over de lage kijkcijfers.

"Het is een ongelooflijk belangrijke show voor het jonge publiek en wordt nog steeds bekeken door gezinnen in een wereld waar minder shows de macht hebben om dat te doen. Het zal altijd een belangrijke show voor ons zijn en we zijn nog heel lang verwijderd van het moment waarop we de serie met rust laten."

The Timeless Children
Actrice Jodie Whittaker is vanaf 1 januari dit jaar te zien in seizoen twaalf van de fantasy /scifi-serie. Op 1 maart verschijnt de laatste aflevering "The Timeless Children". De eerste aflevering noteerde nog bijna 7 miljoen kijkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat interactief met 'Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal'
Series / Streaming-diensten

Netflix gaat interactief met 'Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal'

Netflix zal volgende maand een interactieve special lanceren voor de reeks 'Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal'...

Helemaal nieuw is het uiteraard niet, maar een film of serie een interactief extraatje geven is en blijft bijzonder. Netflix pakt op 10 maart alvast uit met een dergelijke "special" op haar streamingplatform.

Mensen zitten toch net even wat aandachtiger te kijken wanneer een serie of film extra tot leven komt door middel van interactieve mogelijkheden die worden aangeboden. Dit is iets wat Netflix ook moet gedacht hebben en dus pakt ze uit met een interessant extraatje voor Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal. De eerste serie rond Carmen Sandiego verscheen reeds in het jaar 1999.

10 maart
De nieuwe interactieve special zal verschijnen op 10 maart en zal zo'n 45 minuten duren. In de nieuwe interactieve game moet jij als kijker verschillende keuzes maken voor Sandiego. In de special is te zien dat Carmen Sandiego deelneemt aan de Villains International League, maar ze jouw hulp daarbij wel kan gebruiken. Let op, slaag je er niet in om haar te helpen? In dat geval zal V.I.L.E. het geheugen van Zack & Ivy wissen en ze bij de organisatie laten aansluiten. Er staat dus veel op het spel!

Ben jij ook al zo benieuwd naar hoe bovenstaande nu precies zal verlopen? Ontdek dan zeker alvast even de trailer welke Netflix op de wereld heeft losgelaten! Deze is hieronder te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cate Blanchett in Netflix-miniserie 'Stateless'
Series / Nieuws

Cate Blanchett in Netflix-miniserie 'Stateless'

De tijd dat Oscar-winnende acteurs neerkeken op acteren in tv-series lijkt lang voorbij te zijn!

Cate Blanchett zal te zien zijn in Stateless, een zesdelige miniserie die zij tevens (mede) bedacht. Netflix kocht de rechten van het project en zal de serie wereldwijd aan de man brengen.

In Stateless volgen we vier personages: een stewardess, een Afghaanse vluchteling, een jonge vader van drie kinderen en een ambitieuze bureaucraat. Zij komen op de een of andere manier allen op vervelende wijze in aanraking met de immigratiediensten van Australië.

Vijf jaar in de maak
Stateless zal vanaf 1 maart eerst op de Australische zender ABC te zien zijn, voordat Netflix de serie later dit jaar in de rest van de wereld beschikbaar stelt. Naast Blanchett zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Yvonne Strahovski, Jai Courtney, Asher Keddie, Fayssal Bazzi, Dominic West en nieuwkomer Soraya Heidari. Blanchett en producenten Elise McCredie en Tony Ayres zouden al ruim vijf jaar aan Stateless werken, dus het is duidelijk een passieproject voor de betrokkenen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale
Series / Nieuws

Groot sterfgeval in 'Walking Dead'-finale

Dit tiende seizoen eindigt, zo lijkt het nu, met een hele grote knaller.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gaat een belangrijk personage dood in The Walking Dead. Althans, daar begint het heel erg op te lijken. De finale van het tiende seizoen krijgt de titel A Certain Doom, wat ook de titel is van verzamelalbum 28.

Er is nog geen synopsis vrijgegeven voor de finale van dit tiende seizoen, maar van de titel kunnen we afleiden dat er een groot sterfgeval zit in de finale. In seizoen 7 was dat nog Sasha en in seizoenen 8 en 9 gebeurde dat niet. Hoe dan ook, weten we wel ongeveer wat er mis zal gaan.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 eindigt met enorme cliffhanger

Wie gaat er dood?
In Volume 28 van de comics, wordt Alexandria aangevallen door Walkers en door Whisperers, allemaal in de nasleep van de dood van Alpha. De boel ziet er heel erg moeilijk uit voor de overlevenden en vooral voor Eugene, die het mogelijk niet gaat redden. Totdat Andrea hem redt. Tragisch genoeg wordt zij juist gebeten door een zombie en overlijdt ze in de armen van haar geliefde Rick Grimes.

Lees ook: 'The Walking Dead'-spot hint naar terugkeer Maggie!

Natuurlijk kan dat niet een op een herhaald worden. Andrea is dood, en Rick is verdwenen. Maar dat er iemand dood zal gaan, lijkt nu wel zeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'She-Hulk' heeft rol voor... de Hulk!
Series / Nieuws

'She-Hulk' heeft rol voor... de Hulk!

Goed nieuws voor fans van Marvel Studios: ook deze held zit in de serie!

Het heeft er alle schijn van dat niemand minder dan de Hulk in de serie She-Hulk zit. Die show is binnen een paar jaar te zien op streamingdienst Disney+. Nu weten we dat Jennifer Walters oorsprongsverhaal echt heel erg comic-accuraat gaat zijn.

Dat was natuurlijk in het verleden al geteased, maar nu blijkt het eigenlijk wel zeker te zijn. Dat kunnen we stellen op basis van een logline die Marvel Studios vrijgaf, waarmee er gezocht wordt naar castleden voor de serie.

Lees ook: Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

Specifiek zoekt men nu een actrice voor de rol van She-Hulk zelf en zij wordt als volgt omschreven:
Ook wel bekend als Jennifer Walters; She-Hulk is een advocaat en nicht van Bruce Banner, wier bloedtransfusie haar Hulk-achtige mogelijkheden geeft.
Die Hulk-achtige mogelijkheden zorgen er in deze serie voor dat ze superkrachten krijgt. En die gebruikt ze natuurlijk net als haar beroemde neef voor het goede. Ook She-Hulk is namelijk een Avenger geweest in de comics. En dat wordt ze nu vermoedelijk weer!

Lees ook: Marvel-serie 'She-Hulk' volgt oorsprongsverhaal van de comics

She-Hulk zal in 2021 of mogelijk pas in 2022 te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk hier de meest bizarre 'Walking Dead'-seksscène tot nu toe
Series / Video/clip/featurette

Bekijk hier de meest bizarre 'Walking Dead'-seksscène tot nu toe

Dat hadden we echt niet verwacht van deze aflevering. AMC doet het echter gewoon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat was op z'n zachtst gezegd apart. Alpha en Negan hadden een bepaald onverwacht romantisch moment in de première van deel b van het tiende seizoen van The Walking Dead. In de comics flirtte Negan nog met Alpha, maar gebeurde er verder niets.

Dat is in de serie echter behoorlijk anders. Negan werd door Alpha beloond, nadat hij Gamma als spion binnen het Whisperer-kamp gespot had. Alpha realiseerde zich dat die beschuldiging klopte, op het moment dat Gamma de grens die Alexandria van het Whisperer-gebied scheidde, niet bereikte. Daarop werd Beta erop uit gestuurd om haar op te jagene n terug te brengen om gestraft te worden.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 eindigt met enorme cliffhanger

Bizarre seks
In deze aflevering zit dus een vrij aparte seksscène, die we bepaald niet verwacht hadden. Hieronder kan je de clip bekijken, die overigens een stuk of vier minuten duurt en echt niet is wat we ervan hadden verwacht. Kijkers wisten al dat er iets met seks in de aflevering zou zitten en dat was duidelijk omdat de rating daar simpelweg op duidde.

Lees ook: Bekijk de eerste minuten 'The Walking Dead' seizoen 10b!

Maar dit was dan weer niet helemaal de verwachting. Toch is het zo en dat kan je hieronder bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een crossover tussen de series van 'Sabrina' en 'Riverdale' in de maak?
Series / Nieuws

Een crossover tussen de series van 'Sabrina' en 'Riverdale' in de maak?

Misschien dat een crossover tussen de twee series van Archie Comics gewoon mogelijk is.

Komt er een crossover tussen Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina? Fans van de twee Archie Comics-seires hopen dat natuurlijk wel. Op de CAOS-instagram verscheen nu een foto die erop hint dat zoiets gewoon mogelijk is.

Daar werd namelijk een oude foto geplaatst van actrice Kiernan Shipka, aangevuld met Riverdale-acteurs KJ Apa en Casey Cott. De foto schijnt uit 2018 te komen, maar is een hint naar een crossover, denken vele fans. In het verleden waren er al banden tussen de twee series; zo verscheen Billy Marlin in Riverdale en reisde Sabrina in het derde seizoen van haar serie zelfs af naar Riverdale om daar iets vandaan te halen.

Lees ook: Een zeer sexy Sabrina op poster 'Chilling Adventures of Sabrina'

Crossover-aflevering mogelijk
Volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa is het in elk geval mogelijk dat er een crossover komt. "Ik houd echt heel erg van crossover-afleveringen, maar ik denk dat het dan wel perfect moet zijn. Als we het ooit doen, moet het meer zijn dan een leuke gimmick, meer dan gewoon iets amusants en moet het verhaal er echt op vooruit gaan."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'The Walking Dead: World Beyond'!
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'The Walking Dead: World Beyond'!

Deze speciale AMC-serie gaat van de zomer van start en duurt maar twee seizoenen.

Vanaf 12 april is een nieuwe spin-off te zien op AMC: The Walking Dead: World Beyond. Die serie heeft vandaag een nieuwe trailer gekregen en ziet er weer interessant uit. Vooral nu we weten dat de serie een gesloten verhaal gaat vertellen dat hooguit twee seizoenen in beslag zal nemen en daarna al stopt. Dat betekent dat we dus ook echt een reis gaan maken met personages.

Die personages zijn een groep tieners, die zijn opgegroeid in de wereld van de zombie-apocalypse. Zij verlaten de safe zone en gaan op zoek naar onbekende gebieden. De trailer legt de nadruk op de hoofdpersonen: twee zussen, die samen met twee vrienden besluiten de wijde wereld in te trekken. En die blijkt wel heel er gevaarlijk te zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' verschijnt dit jaar maar met slechts 2 seizoenen!

Helden en schurken
Een interessant aspect aan de serie gaat zijn dat de personages voor een deel helden gaan worden, maar voor een deel ook schurken. Het idee van de serie is ook om meer context te geven aan de vreemde CRM-organisatie die we kennen van het Walking Dead-universum en waar we nog weinig van weten. Wel is duidelijk dat het een van de grote gemeenschappen is die bestaan in de nieuwe wereld.

Lees ook: Crossovers in 'The Walking Dead: World Beyond'

De serie is een van de drie in het Walking Dead-universum die nu te zien is. Dit jaar kunnen we genieten van maar liefst 42 zondagen aan Walking Dead. Hieronder de trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ bedankt voor 'Love, Simon' wegens teveel alcohol en seks
Series / Nieuws

Disney+ bedankt voor 'Love, Simon' wegens teveel alcohol en seks

De reeks zou teveel alcohol en seks bevatten om op Disney+ te kunnen verschijnen...

Disney heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat haar streamingplatform er één is die zich hoofdzakelijk richt op de jongere doelgroep. Omwille van deze reden worden verschillende, meer expliciete series van het platform geweerd. Dit geldt nu ook voor de reeks Love, Simon.

De reeks Love, Simon is gebaseerd op de gelijknamige film welke verscheen in het jaar 2018. Ze vertelt het verhaal van een middelbare scholier welke duidelijk worstelt met diens seksualiteit. De reeks zou volgens Disney teveel alcohol en ook teveel verwijzingen naar seks bevatten waardoor ze niet langer past binnen de Disney+ familie.

Hulu
Bovenstaande zorgt er voor dat de reeks zal worden overgedragen naar het streamingplatform van Hulu. Bovendien is de reeks eveneens hernoemd naar Love, Victor. Deze beslissing zorgt er voor dat de serie (voorlopig) in Nederland en België niet te zien zal zijn. Dit omdat Hulu bij ons nog niet beschikbaar is. Wellicht dat, daar volgend jaar wel verandering in komen. Men heeft immers eerder al laten optekenen dat Hulu binnenkort ook internationaal zal worden uitgerold.

De eerste 10 afleveringen van Love, Victor zullen verschijnen in juni van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer van de nieuwe Netflix serie 'Self Made'
Series / Nieuws

Trailer van de nieuwe Netflix serie 'Self Made'

Octavia Spencer speelt de eerste vrouwelijke en Afro-Amerikaanse miljonair Madam C.J. Walker

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker vertelt het verhaal van de eerste vrouw in de Verenigde Staten die het tot miljonair schopte. Oscarwinnares Octavia Spencer speelt de hoofdrol in deze nieuwe Netflix serie.

Madam C.J. Walker werd miljonair met haar haarproducten voor Afro-Amerikanen. Self Made gaat voor een groot deel dan ook over de raciale spanningen in Amerika aan het begin van de twintigste eeuw.

Overwinnen van vooroordelen
De serie is gebaseerd op het boek On Her Own Ground: The Life and Times of Madam C. J. Walker wat geschreven is door de achter-achter-kleindochter van Madam C.J. Walker. Madam C.J. Walker overwon vooroordelen over haar vrouwelijkheid, persoonlijk verraad, moeilijke huwelijken en rivaliteiten met andere bedrijven om uiteindelijk rijk te worden met haar haarproducten.

Naast Octavia Spencer hebben ook Blair Underwood en Tiffany Haddish een belangrijke rol in Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker. De serie zal bestaan uit vier afleveringen die vanaf 20 maart te zien zullen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keuzestress? Netflix helpt je kiezen met een nieuw handig overzicht
Series / Streaming-diensten

Keuzestress? Netflix helpt je kiezen met een nieuw handig overzicht

Het is een bekend probleem bij Netflix. Er is zoveel om uit te kiezen dat het soms moeilijk is.

Netflix komt met iets nieuws om keuzestress te verhelpen. Het is nogal een ding soms om een goede film of serie te kiezen. Het aanbod op de streamingdienst is zo groot dat dit soms gewoon niet makkelijk is. Nu probeert men te helpen middels een nieuwe functie.

Netflix komt namelijk met een top 10 van de best bekeken films en series. De top 10 wordt voor allerlei genres apart gemaakt, wat betekent dat je dus in tal van categorieën zal zien wat de best bekeken film of serie van dat moment is.

Top 10!
Netflix kondigde de functie aan in monde van Cameron Johnson. "Als je een geweldige film of serie kijkt, deel je dat met familie en vrienden, of je vertelt erover op je werk, zodat andere mensen er ook van kunnen genieten. Wij hopen dat deze top 10-lijsten zullen helpen meer van dit soort gesprekken te creëeren, en tegelijk helpem om sneller en makkelijker iets te vinden om te kijken."

Als het dus even werkt, dan ben je nu van de ultieme Netflix-keuzestress af en is het makkelijker om iets nieuws te vinden. De functie is trouwens op dit moment nog niet beschikbaar, maar komt op korte termijn naar de app en website. Wanneer precies is helaas nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'The Mandalorian' krijgt epische lichtzwaardactie
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Mandalorian' krijgt epische lichtzwaardactie

Goed nieuws voor fans van Star Wars, die dit misten in de serie tot nu toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de FAN EXPO in Vancouver, sprak acteur Giancarlo Esposito over het aankomende tweede seizoen van The Mandalorian. In dat seizoen kunnen we volgens de acteur behoorlijk epische lichtzwaardactie verwachten.

Het personage van Esposito debuteerde in aflevering 7, The Reckoning, en probeerde The Child van Mando af te pakken. Gideon is een van de overblijfselen van het Galactic Empire en gaf leiding aan de Purge, waarbij de Mandalorians uitgemoord werden. In de finale werd verder onthuld dat Gideon in bezit was van het Darksaber, een krachtig en iconisch wapen uit de franchise.

Lees ook: 'The Mandalorian' brengt mogelijk veel goeds voor deze schurk

Lichtzwaardduels
"Er zit straks echt grote, grote, epische, epische lichtzwaardactie in deze serie en ik moet wel zeggen dat ik het enige personage ben in dit eerste seizoen die de eer had dat lichtzwaard vast te mogen houden. Dat voelde echt fantastisch, kan ik je wel zeggen," aldus Esposito.

Lees ook: We hebben geluk met de release van 'The Mandalorian'!

Er zit dus heel wat spannends aan te komen in de Star Wars-serie. Deze gaat in oktober verder op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.