Trailer van de nieuwe Netflix serie 'Self Made'

Trailer nieuwe Netflix-serie met Octavia Spencer

Octavia Spencer speelt de eerste vrouwelijke en Afro-Amerikaanse miljonair Madam C.J. Walker

Tom van der Krieke, 26 februari 2020 om 11:22

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker vertelt het verhaal van de eerste vrouw in de Verenigde Staten die het tot miljonair schopte. Oscarwinnares Octavia Spencer speelt de hoofdrol in deze nieuwe Netflix serie.
Madam C.J. Walker werd miljonair met haar haarproducten voor Afro-Amerikanen. Self Made gaat voor een groot deel dan ook over de raciale spanningen in Amerika aan het begin van de twintigste eeuw.

Overwinnen van vooroordelen
De serie is gebaseerd op het boek On Her Own Ground: The Life and Times of Madam C. J. Walker wat geschreven is door de achter-achter-kleindochter van Madam C.J. Walker. Madam C.J. Walker overwon vooroordelen over haar vrouwelijkheid, persoonlijk verraad, moeilijke huwelijken en rivaliteiten met andere bedrijven om uiteindelijk rijk te worden met haar haarproducten.

Naast Octavia Spencer hebben ook Blair Underwood en Tiffany Haddish een belangrijke rol in Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker. De serie zal bestaan uit vier afleveringen die vanaf 20 maart te zien zullen zijn.


Lees meer over: Netflix, Original, Octavia Spencer, Self Made Inspired by the Life of Madam CJ Walker

Populair nieuws