Nieuw op Netflix: Sci-fi serie 'Altered Carbon' seizoen 2!

Nieuw op Netflix: 'Altered Carbon' seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie 'Altered Carbon' is vanaf vandaag te bekijken op Netflix!

Geoffrey Ketels, 28 februari 2020 om 13:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de spannende serie Altered Carbon. Het tweede seizoen van deze reeks is namelijk vanaf vandaag, donderdag 27 februari 2020 te bekijken op Netflix!
Altered Carbon laat ons kennismaken met een toekomst die er compleet anders uitziet dan het leven dat we op vandaag gewend zijn. Het menselijke bewustzijn is namelijk gedigitaliseerd en bijgevolg ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is daardoor niet langer permanent.

Takeshi Kovacs is één van de weinige resterende soldaten die werd verslagen tijdens een opstand tegen de nieuwe wereld. De geest van Kovacs werd voor eeuwen in ijs gevangen gehouden. Dit tot de rijke Laurens Bancroft op een dag beslist om hem een nieuwe kans te geven. In ruil voor zijn leven krijgt Kovacs de moeilijke taak om de moord op Bancroft op te lossen.

Spannende reeks
Altered Carbon staat bekend als een zeer spannende reeks welke ook prima weet te scoren onder de critics. Onder meer op IMDB staat dan ook een mooie score af te lezen van 8,1/10.

Vanaf vandaag, donderdag 27 februari 2020 is het tweede seizoen van deze spannende serie dus te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker en vast voor zorgen!


Lees meer over: Altered Carbon, serie, Netflix

Populair nieuws