Laatste seizoen Netflix hitserie 'Vis a Vis' gooit het over een compleet andere boeg

Eerste beelden laatste seizoen 'Vis a Vis' serie

Voor het vijfde seizoen wordt een tijdssprong gemaakt van 15 jaar...

Geoffrey Ketels, 28 februari 2020 om 13:04

De Spaanse reeks Vis a Vis is inmiddels uitgegroeid tot een absolute hit. De producenten konden dan ook niet anders dan nog uit te pakken met een vijfde en laatste seizoen. Wij hebben daar nu de eerste beelden voor jou van klaar staan!
Voor het laatste seizoen, genaamd Vis a Vis: El Oasis maken we een tijdssprong van 15 jaar. Dit zorgt er voor dat we onder meer kunnen ontdekken hoe niet alleen Macarena, maar ook Zulema zich gedragen nu ze op vrije voeten zijn. Men gooit het voor het finale seizoen dus duidelijk over een compleet andere boeg. Dit heeft wellicht deels te maken met het feit dat er eigenlijk oorspronkelijk geen vijfde seizoen zou verschijnen.

Geen vijfde seizoen
In eerste instantie zou er dus geen vijfde seizoen van de reeks verschijnen. Wat daar verandering in heeft gebracht? Mensen die plots via social media foto's deelden van zinnen die door Zulema waren uitgesproken. De maker van de reeks, namelijk Iván Escobar wist er het volgende over te zeggen:

"We hebben er in eerste instantie alles aan gedaan om een vervolg voor Vis a Vis onmogelijk te maken. Je zou eigenlijk zelfs kunnen zeggen dat we de reeks hebben gedood en vervolgens begraven... Alleen kregen we toen plots berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd. We vonden dan ook dat we niet anders meer konden dan alsnog met een vervolg op de proppen te komen."

Het vijfde en nu dus echt laatste seizoen van Vis a Vis verschijnt later dit jaar in Spanje op Fox. Wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn op Netflix is voorlopig evenwel nog niet bekend.


Lees meer over: Vis a Vis, serie, Vis a Vis El Oasis, Netflix

Populair nieuws