search
Netflix liefdesexperiment 'Love is Blind' krijgt speciale reünie-aflevering!
Series / Nieuws

Netflix liefdesexperiment 'Love is Blind' krijgt speciale reünie-aflevering!

Netflix heeft alvast laten weten dat fans van de reeks de speciale reünie-aflevering zeker niet mogen missen!

Het liefdesexperiment Love is Blind welke is terug te vinden op streamingdienst Netflix mag dan wel afgelopen zijn, we hebben het laatste van de koppels uit de reeks nog niet gezien! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er binnenkort nog een speciale reünie-aflevering zal verschijnen.

Na drie soms intense weken is er voor de koppels uit Love is Blind nu een einde gekomen aan hun liefdesexperiment. Ze kregen bijgevolg een antwoord op de vraag of liefde nu echt blind is of niet. Ondanks het feit dat het avontuur er dus eigenlijk opzit heeft Netflix bekend gemaakt dat er toch nog meer in de steigers staat voor de fans.

De streamingdienst kondigde dan ook een speciale aflevering aan waarin elke vaak gestelde vraag zal worden beantwoord! Netflix zelf heeft in ieder geval laten optekenen dat fans van de reeks deze speciale aflevering zeker en vast niet mogen missen!

Op zoek naar de ware
Love is Blind is een reeks waarin vrijgezellen op zoek gaan naar de ware. Dit zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Door middel van zogenaamde 'pods' is het mogelijk om met elkaar te communiceren tijdens de dates die ze beleven. Opvallend detail, ze krijgen elkaar pas te zien nadat ze elkaar ten huwelijk hebben gevraagd.

De reeks kan in ieder geval rekenen op een ongelofelijke populariteit. Daarmee evenaart ze onder meer het succes van Love Island. De special die Netflix op de wereld los zal laten is te bekijken vanaf 5 maart 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen