Nieuw op Netflix: 'Drive to Survive' seizoen 2 (met Mercedes & Ferrari!)

Nieuw op Netflix: 'Drive to Survive' seizoen 2!

Eindelijk verleenden ook Mercedes en Ferrari hun medewerking aan de reeks...

Geoffrey Ketels, 28 februari 2020 om 17:43

Velen hebben er ongetwijfeld lang naar uitgekeken, maar het wachten is nu eindelijk voorbij! Het tweede seizoen van de populaire serie Formula 1: Drive to Survive is namelijk vanaf nu te bekijken op Netflix!
Toen het eerste seizoen van de serie Drive to Survive verscheen in het jaar 2019 bleek ze meteen een schot in de roos te zijn. Dit ondanks toch wel enkele tegenslagen. Zo viel het meteen op dat enkele grote namen uit de Formule 1 hun medewerking niet hadden willen verlenen aan de reeks. Het ging hierbij specifiek om Mercedes en Ferrari.

De manier waarop de reeks de Formule 1 in beeld bracht en vooral de meerwaarde die ze heeft gerealiseerd op vlak van populariteit heeft er voor gezorgd dat deze twee merken nu toch ook overstag zijn gegaan. Toen dit bekend werd gemaakt was er voor fans plots nog meer reden om uit te kijken naar de komst van het tweede seizoen van de reeks!

Dark Days
Eén van de meest langverwachte afleveringen uit de reeks luistert ongetwijfeld naar de naam Dark Days. Het is dan ook in deze aflevering dat er een wedstrijd wordt gehouden in Duitsland waarin Mercedes de hoofdrol heeft gespeeld. De afleveringen die deel uitmaken van het tweede seizoen van Drive to Survive duren elk zo'n 30 à 45 minuten.

Dat het eerste seizoen alvast reeds uitstekend werd onthaald blijkt onder meer uit de score op bijvoorbeeld IMDB. Daar heeft de reeks dan ook een score gekregen van 8,6/10.

Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van Drive to Survive? In dat geval is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! Voor zij die meteen aan de slag willen gaan met het bekijken van het tweede seizoen, dat is dus mogelijk vanaf vandaag, vrijdag 28 februari 2020 op Netflix!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Drive to Survive, serie, Formule 1, Netflix

Populair nieuws