Vesemir is gevonden voor 'The Witcher'!

Vesemir is gevonden voor 'The Witcher'!

Henry Cavill (Geralt of Rivia) weet nu wie Vesemir gaat spelen in het tweede seizoen van The Witcher.

Bram de Groot, 29 februari 2020 om 18:38

De opnames voor Netflix' The Witcher zijn ondertussen gestart om begin 2021 te kunnen verschijnen. Recent werden al heel wat nieuwe namen onthuld voor het tweede seizoen en nu is duidelijk wie de rol gaat spelen van het personage Vesemir.
Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Kim Bodnia, bekend uit series als The Bridge en Killing Eve de rol gaat invullen. Het geliefde personage is de mentor en het vaderfiguur van Geralt of Rivia, de rol van Henry Cavill.

Kim Bodnia als Vesemir
Vesemir wordt de oudste en meest ervaren witcher in de serie. Hij is een overlevende van het bloedbad in Kaer Morhen, dat de heksen bijna uitroeide. Vesemir beschermt de overgebleven witchers.

Recent sloot de bekendere naam Kristofer Hivju (Game of Thrones) zich nog aan. Hij speelt Nivellen. De regisseurs voor de verschillende aflevering zijn ook onthuld, met Stephen Surjik (Daredevil, The Punisher) voor aflevering 1 en 2, Sarah O'Gorman (Cursed; Jamestown) maakt 3 en 4, Ed Bazalgette (The Last Kingdom; Doctor Who) 5 en 8 en Geeta Patel (Meet the Patels; Marvel's Runaways) regisseert episodes 6 en 7.

Bron: THR

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt, Freya Allan, Netflix, Kristofer Hivju, Game of Thrones

Populair nieuws