3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Deze series op Netflix wil je niet missen! Het zijn dikke vette aanraders.

Bram de Groot, 29 februari 2020 om 19:47

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Vikings (5 seizoenen)
Deze historische dramaserie van zender History debuteerde in 2013 en bestaat ondertussen uit vijf en een half seizoen. De laatste tien afleveringen van seizoen zes ronden de serie ook gelijk af. Daarna is de serie dus prima bingbaar.

In Vikings wil Ragnar, die maar al te graag de Vikings wil aanvoeren, samen met zijn ambitieuze broer Rollo en zijn trouwe vrouw Lagertha zijn voorbestemde rol als ontdekker en veroveraar vervullen. Maar terwijl Ragnar brutale rooftochten in verre rijken aan de andere kant van de oceaan leidt, beramen gevaarlijke verraders in zijn Noorse vaderland een complot tegen hem.


Outlander (4 seizoenen)
Deze historische dramaserie van de zender Starz verscheen voor het eerst in 2014 en in mei wordt het vijfde seizoen afgerond die inleidend zal zijn voor een zesde seizoen. In Outlander volgen we het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze ontwaakt in het Schotland van 1743.

Ze komt terecht in een onbekende en levensbedreigende wereld. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Fraser - een moedige en charmante jonge Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen.


Suits (7 seizoenen)
In Suits, gestart in 2011, neemt bedrijfsjurist Harvey Specter een groot risico door de geniale maar ongemotiveerde Mike Ross aan te nemen als z’n nieuwe compagnon. Het enige probleem is dat Mike geen rechtendiploma heeft.

Hij heeft echter wel een enorm grote kennisschat en een buitengewoon goed geheugen, waardoor hij een briljant advocaat blijkt te zijn. Mike en Harvey houden Mike’s gebrek aan juridische scholing geheim en worden een onverslaanbaar duo.


Lees meer over: Outlander, Vikings, Suits

Populair nieuws