Ontmoet de nieuwe personages van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ontmoet de nieuwe personages van Agents of SHIELD

Vier nieuwe personages in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 31 juli 2014 om 08:00

Er zijn vier nieuwe personages toegevoegd aan de lijst van helden die we zien in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.. Hypable maakte een mooie lijst van de acteurs en actrices die we zullen zien en wie de personages precies zijn die ze spelen. Aan bod komen Isabelle Hartley, die gespeeld zal worden door Lucy Lawless, Lance Hunter (Nick Blood), Daniel Whitehall (Reed Diamond) en Barbara Morse.
Allereerst maar even het personage Isabelle Hartley. Er is weinig bekend over haar personage, behalve dat ze werkte voor S.H.I.E.L.D. en een geschiedenis heeft met Clark Greggs Phil Coulson.

Lance Hunter is wel wat bekender. Hij is de baas van de Britse geheime organisatie S.T.R.I.K.E., die op eenzelfde manier als S.H.I.E.L.D. situaties oplost. Hunter en Nick Fury (Samuel L. Jackson) werken in de comics regelmatig samen om grote bedreigingen te verslaan.

Daniel Whitehall is een slechterik en een legendarische HYDRA agent. Hij was lange tijd een mythe maar bleek vervolgens toch te bestaan. Hij trainde verder vooral nieuwe agenten van HYDRA.

Tot slot nog Barbara Morse. Zij is in de comics een S.H.I.E.L.D. agente die meewerkte aan het project om het Super Soldier Serum opnieuw te maken. Als de gemaskerde Mockingbird neemt ze het op tegen slechteriken.

De serie keert op 23 september terug op televisie.

Bron: Hypable

Lees meer over: Agents of shield, marvel, lucy lawless, nick blood, reed diamond, isabelle hartley, lance hunter, daniel whitehall, barbara morse, clark gregg, phil coulson

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws