search

Ons nieuws van donderdag 31 juli 2014

Elizabeth Banks maakt nieuwe comedy-serie 'Resident Advisors'
Series / Nieuws

Elizabeth Banks maakt nieuwe comedy-serie 'Resident Advisors'

Ryan Hansen en Jamie Chung zullen de hoofdrollen spelen.

Paramount Digital Entertainment heeft aangekondigd dat Elizabeth Banks (The Hunger Games) en Max Handelman (Pitch Perfect) de nieuwe comedy-serie Resident Advisors zullen produceren via hun Brownstone Productions. Ira Ungleider (Friends) zal de serie zowel produceren als regisseren. Het script van de pilot werd geschreven door Taylor Jenkins Reid en Alex Reid.

De hoofdrollen in de serie zullen gespeeld worden door Ryan Hansen (Two Broke Girls), Jamie Chung (Sucker Punch), Alison Rich (College Humor Originals), Andrew Bachelor (House of Lies), Graham Rogers (Revolution) en Anna Camp (Pitch Perfect).

Resident Advisors is een comedy die zich afspeelt op de drukste, meest seksueel actieve en gestoorde plek op aarde: een universiteitscampus.

Paramount Digital Entertainment is de studio die eerder scoorde met The Hotwives of Orlando en de Emmy-genomineerde serie Burning Love.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Productie 'The Big Bang Theory' uitgesteld
Series / Nieuws

Productie 'The Big Bang Theory' uitgesteld

Er is nog geen akkoord met de acteurs, die een fikse salarisverhoging eisen.

Kortgeleden schreven we dat de productie van het achtste seizoen van The Big Bang Theory mogelijk in de problemen zou komen. De oorspronkelijke castleden van de serie, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Kunal Nayyar en Simon Helberg eisten allemaal een salarisverhoging. Parsons, Galecki en Cuoco-Sweeting wilden maar liefst 300,000 dollar extra per aflevering en ook Helberg en Nayyar wilden een substantiële salarisverhoging.

De opnames van het achtste seizoen zouden gisteren van start gaan, maar dat feestje gaat niet door. Warner Bros. TV heet nog geen akkoord gesloten met de acteurs en besloten de productie uit te stellen. "Wegens doorlopende contractonderhandelingen is de productie van 'The Big Bang Theory' "“ die vandaag van start zou gaan "“ uitgesteld," schreef WBTV in een statement.

Het is nu wachten op meer nieuws. De makers hebben ruimte voor onderhandelingen want het nieuwe seizoen zou pas maandag 22 september van start gaan. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd voordat er een akkoord is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe blik achter de schermen van 'The Killing' seizoen 4
Series / Nieuws

Nieuwe blik achter de schermen van 'The Killing' seizoen 4

Alweer het laatste seizoen van de kritisch bejubelde serie.



Netflix heeft een nieuwe blik achter de schermen van het vierde seizoen van The Killing online gezet. Dit laatste seizoen gaat van start op vrijdag 1 augustus in alle landen waar Netflix beschikbaar is.

Het laatste seizoen van The Killing gaat direct verder waar het derde seizoen eindigde. Rechercherus Linden (Mireille Enos) en Holder (Joel Kinnaman) worstelen nog steeds met de gevolgen van hun roekeloze acties, maar krijgen een kersverse zaak voorgeschoteld; een perfect gezinnetje dat op brute wijze is vermoord. Alleen de zoon, Kyle Stansbury (Tyler Ross) weet een kogel in zijn hoofd te overleven. Joan Allen speelt in het laatste seizoen een gastrol als kolonel Margaret Rayne, het hoofd van een militaire academie waar Kyle zijn opleiding volgt. Ook Gregg Henry, Sterling Beaumon en Levi Meaden spelen rollen in de nieuwe afleveringen.

The Killing is een creatie en productie van Veena Sud. The Killing wordt door Fox Television Studios gemaakt voor Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast over Michonne en Rick in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Cast over Michonne en Rick in 'The Walking Dead'

Ze bevinden zich precies waar ze moeten zijn.

Het vijfde seizoen van een van de meest populaire series op dit moment, AMC's The Walking Dead, gaat binnenkort in première en dus draait de uitgebreide promotiecampagne op volle toeren. Vandaag hebben we citaten van Andrew Lincoln (Rick) en Danai Gurira (Michonne), die vertellen wat er met hun personages te gebeuren staat.

"Ik geloof dat hij er vrede mee heeft gemaakt," vertelde Lincoln over Rick. "Hij zit in een erg ongecompliceerde plek. Er zit net zoveel menselijkheid als bruutheid in hem. En hij realiseert zich dat ze beiden belangrijk zijn en waarschijnlijk de reden dat hij en zijn familie nog daar zijn. Dus hij heeft geen morele ambiguïteit meer. Hij is gewoon erg pragmatisch, erg gevaarlijk en als gevolg daarvan een zeer formidabele leider. Het voelt erg goed om terug te zijn."

En volgens Danai Gurira heeft Michonne een geheel nieuwe blik op de wereld in het vijfde seizoen. "Het mooie is, dat ze zich nu onder mensen bevindt om wie ze geeft. En nu ze het goed hebben gemaakt met Daryl en Glenn en Maggie, kan ze heel ver komen. Want nu is er eindelijk een manier voor haar om te investeren in deze mensen. En zich aan hen toe te wijden. En toen zij en Hershel ontvoerd werden, dacht ze 'OK, ik ga hier blijven. Ik blijf niet op mijn paar stappen en vluchten. Ik blijf hier en ga helpen en tijd hier doorbrengen.'"

Maar dat viel uit elkaar en leidt tot een sterke band tussen Rick en Michonne. "Ze moet nu echt samenwerken met de groep. Haar toewijding tonen en beschermend en zorgzaam zijn."

Op 12 oktober wordt de hitserie voortgezet in de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontmoet de nieuwe personages van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Ontmoet de nieuwe personages van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Vier nieuwe personages in het tweede seizoen.

Er zijn vier nieuwe personages toegevoegd aan de lijst van helden die we zien in Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Hypable maakte een mooie lijst van de acteurs en actrices die we zullen zien en wie de personages precies zijn die ze spelen. Aan bod komen Isabelle Hartley, die gespeeld zal worden door Lucy Lawless, Lance Hunter (Nick Blood), Daniel Whitehall (Reed Diamond) en Barbara Morse.

Allereerst maar even het personage Isabelle Hartley. Er is weinig bekend over haar personage, behalve dat ze werkte voor S.H.I.E.L.D. en een geschiedenis heeft met Clark Greggs Phil Coulson.

Lance Hunter is wel wat bekender. Hij is de baas van de Britse geheime organisatie S.T.R.I.K.E., die op eenzelfde manier als S.H.I.E.L.D. situaties oplost. Hunter en Nick Fury (Samuel L. Jackson) werken in de comics regelmatig samen om grote bedreigingen te verslaan.

Daniel Whitehall is een slechterik en een legendarische HYDRA agent. Hij was lange tijd een mythe maar bleek vervolgens toch te bestaan. Hij trainde verder vooral nieuwe agenten van HYDRA.

Tot slot nog Barbara Morse. Zij is in de comics een S.H.I.E.L.D. agente die meewerkte aan het project om het Super Soldier Serum opnieuw te maken. Als de gemaskerde Mockingbird neemt ze het op tegen slechteriken.

De serie keert op 23 september terug op televisie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen