Cast over Michonne en Rick in 'The Walking Dead'

Cast over Michonne en Rick in The Walking Dead

Ze bevinden zich precies waar ze moeten zijn.

Jim Pedd, 31 juli 2014 om 09:38

Het vijfde seizoen van een van de meest populaire series op dit moment, AMC’s The Walking Dead, gaat binnenkort in première en dus draait de uitgebreide promotiecampagne op volle toeren. Vandaag hebben we citaten van Andrew Lincoln (Rick) en Danai Gurira (Michonne), die vertellen wat er met hun personages te gebeuren staat.
”Ik geloof dat hij er vrede mee heeft gemaakt,” vertelde Lincoln over Rick. ”Hij zit in een erg ongecompliceerde plek. Er zit net zoveel menselijkheid als bruutheid in hem. En hij realiseert zich dat ze beiden belangrijk zijn en waarschijnlijk de reden dat hij en zijn familie nog daar zijn. Dus hij heeft geen morele ambiguïteit meer. Hij is gewoon erg pragmatisch, erg gevaarlijk en als gevolg daarvan een zeer formidabele leider. Het voelt erg goed om terug te zijn.”

En volgens Danai Gurira heeft Michonne een geheel nieuwe blik op de wereld in het vijfde seizoen. ”Het mooie is, dat ze zich nu onder mensen bevindt om wie ze geeft. En nu ze het goed hebben gemaakt met Daryl en Glenn en Maggie, kan ze heel ver komen. Want nu is er eindelijk een manier voor haar om te investeren in deze mensen. En zich aan hen toe te wijden. En toen zij en Hershel ontvoerd werden, dacht ze ‘OK, ik ga hier blijven. Ik blijf niet op mijn paar stappen en vluchten. Ik blijf hier en ga helpen en tijd hier doorbrengen.’”

Maar dat viel uit elkaar en leidt tot een sterke band tussen Rick en Michonne. ”Ze moet nu echt samenwerken met de groep. Haar toewijding tonen en beschermend en zorgzaam zijn.”

Op 12 oktober wordt de hitserie voortgezet in de Verenigde Staten.

Bron: Screenrant

Lees meer over: the walking dead, amc, rick, michonne, andrew lincoln, danai gurira, castleden, interview, daryl, glenn, maggie, seizoen 5, seizoen vijf, vijfde seizoen

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws