'Vikings'-actrice Katheryn Winnick pakt hoofdrol tegenover Ryan Phillippe in 'The Big Sky'

'Vikings'-ster Katheryn Winnick in 'The Big Sky'

'Vikings'-actrice Katheryn Winnick gaat als (voormalig) agent aan de slag in 'The Big Sky'

Emma Nota, 4 maart 2020 om 09:26

Vikings-actrice Katheryn Winnick speelt de hoofdrol in de nieuwe ABC-dramaserie The Big Sky tegenover Ryan Phillippe. De serie is gebaseerd op het boek The Highway van C.J. Box. Het boek is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.
In de thriller-serie The Big Sky werkt privédetective Cassie Dewell samen met ex-agent Jenny Hoyt (Winnick). Ze zijn op zoek naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Wanneer ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Winnick voegt zich bij Phillippe en bij de eerder al bekend gemaakte John Carroll Lynch (Fargo, American Horror Story) en Dedee Pfeiffer (Up Close and Personal, Cybill). De actrice zelf heeft er ook veel zin in, aldus haar Instagram!


Bron: GeekTyrant

Lees meer over: The Big Sky, Vikings, Katheryn Winnick, Ryan Phillippe

Populair nieuws