search

Ons nieuws van woensdag 4 maart 2020

Serie 'The Magicians' onverwacht gecanceld
Series / Nieuws

Serie 'The Magicians' onverwacht gecanceld

De fantasierijke serie The Magicians met vele fans stopt ermee na het vijfde seizoen.

De zender Syfy startte in 2015 met de serie The Magicians gebaseerd op het gelijknamige boek van Lev Grossman. Tot op heden verschenen er vier seizoenen en het vijfde seizoen startte midden januari.

Nu is duidelijk geworden dat fantasyserie The Magicians van showrunners Sera Gamble en John McNamara niet verdergaat na het vijfde seizoen. En dit is toch best onverwacht, aangezien het vijfde seizoen al bijna is afgerond. Het statement van Syfy:


"The Magicians maakt al vijf fantastische seizoenen deel uit van onze Syfy-familie. Aan het einde van deze reis willen we John McNamara, Sera Gamble, Henry Alonso Myers, Lev Grossman en onze briljante cast, crew, schrijvers en regisseurs voor hun prachtige creatie bedanken. Maar bovenal bedanken we de fans voor hun enorme steun en passie. Door jullie zal magie voor altijd in ons hart blijven."

Laatste aflevering op 1 april
De serie The Magicians speelt zich af rond de Brakebills University. Wanneer een groep jongeren gerekruteerd wordt voor deze geheimzinnige academie komen ze erachter dat magie niet alleen veel echter, maar ook veel gevaarlijker is dan ze zich hadden kunnen voorstellen. De laatste aflevering verschijnt op 1 april op SyFy.

Lees ook: 'The Magicians' seizoen 4: Het Monster is ontsnapt (Dvd)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ annuleert Europees lanceerevenement
Series / Streaming-diensten

Disney+ annuleert Europees lanceerevenement

Helaas voor de fans gaat het niet door. Gelukkig hebben we in Nederland al lang Disney+!

Walt Disney Company heeft zijn plannen om Disney+ breed te lanceren in Europa gecancelled. Daartoe is men gekomen door de ziekte COVID-19, die wereldwijd langzaamaan meer mensen infecteert. In Engeland, waar de lancering plaats zou vinden, worden een aantal evenementen gecancelled en daarin gaat Disney nu dus mee.

Het evenement zou plaatsvinden op 5 maart in de Exhibition London. Daar wilde men met studiobazen, bedenkers en speciale gasten de lancering vieren. Dat momentje gaat, met het oog op COVID-19, dus toch maar niet door. In plaats daarvan promoot men de Europese lancering (buiten Nederland dus), maar middels sociale media en persberichten.

Disney+ lancering
"Wegens een aantal annuleringen van media die aanwezig zouden zijn, en toenemende zorgen rond internationale reizen op dit moment, hebben we besloten om de lanceerevenementen van Disney+ op donderdag en vrijdag te annuleren," aldus Disney in het bericht.

De streamingdienst is straks beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Dat geldt vanaf 24 maart. Daarnaast zal deze zomer de rest van West-Europa aansluiten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Adrien Brody speelt hoofdrol in Stephen King-serie 'Chapelwaite'
Series / Nieuws

Adrien Brody speelt hoofdrol in Stephen King-serie 'Chapelwaite'

Oscarwinnaar wordt in de serie vergezeld door actrice Emily Hampshire.

Volgens Deadline heeft actrice Emily Hampshire (Schitt's Creek) getekend voor een rol naast hoofdrolspeler Adrien Brody in Epix-dramaserie Chapelwaite. De serie is gebaseerd op het korte verhaal Jerusalem's Lot van horrorgrootmeester Stephen King.

In het verhaal van King volgen we kapitein Charles Boone (Brody), die rond het jaar 1850 met zijn gezin verhuist naar een geërfd huis in Preacher's Corner, Maine. Hij wordt al snel geconfronteerd door duistere geheimen die zijn familienaam al generaties lang teisteren.

Première dit najaar
Hampshire zal in de serie de rol spelen van Rebecca Morgan, een ambitieuze jongedame die haar studentenleven achter zich laat om te gaan schrijven voor het prestigieuze Atlantic Magazine. Als ze Brody's personage ontmoet, voelt ze zich direct tot hem aangetrokken. Dit leidt ertoe dat ze zich vestigt in het beruchte Chapelwaite landhuis, waar ze van plan is om een gotische roman te schrijven over de familie.

De opnames van Chapelwaite beginnen over ongeveer een maand in Halifax, Nova Scotia. In het najaar moeten de eerste afleveringen worden uitgezonden door Epix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Inventieve, Noorse horror-serie 'Bloodride' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Inventieve, Noorse horror-serie 'Bloodride' binnenkort op Netflix

De nieuwe reeks is één van de meest veelbelovende horror-series voor dit jaar...

Geoffrey Ketels
Later deze maand verschijnt één van de wellicht meest beklijvende horror-series van het jaar op streamingdienst Netflix. Het gaat hierbij om het Noorse Bloodride van niemand minder dan Kjetil Indregard!

Bij veel mensen zal de naam van Indregard ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Dat is ook niet meer dan normaal. Indregard was namelijk eveneens verantwoordelijk voor de Noorse hitserie Maniac welke uitstekend werd onthaald. In het jaar 2018 verscheen er zelfs een remake van de reeks met niemand minder dan Emma Stone en Jonah Hill. Zowel het origineel als de remake zijn overigens allebei op Netflix te bekijken.

Inventieve horror
Wie eerder Maniac heeft gezien weet meteen hoe ongelofelijk inventief de verhalen van Indregard kunnen zijn. Met de nieuwe reeks Bloodride heeft hij alle ruimte gekregen die nodig is om zijn talent ten volle in te kunnen zetten. Voor de nieuwe Netflix-reeks sloeg hij overigens de handen in elkaar met nog enkele andere talenten. Het gaat hierbij niet alleen om Tle Knudsen van ZombieLars, maar ook om Geir Henning Hopland van Lilyhammer.

Bloodride zal in totaal bestaan uit zes verschillende afleveringen die zich allemaal zullen afspelen in een nieuwe, bizarre omgeving. In elke aflevering zal een buschauffeur zijn passagiers afzetten op een nieuwe, angstaanjagende locatie. Ook de datum voor de lancering van deze gloednieuwe reeks op Netflix is wellicht niet toevallig uitgekozen. Ze is dan ook op de streamingdienst te bekijken vanaf vrijdag 13 maart 2020! Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Futuristische posters ambitieuze serie 'Tales From the Loop'!
Series / Posters

Futuristische posters ambitieuze serie 'Tales From the Loop'!

Deze mysterieuze scifi-serie van Amazon verschijnt over een paar weken online.

Een paar dagen geleden stond de trailer voor de serie Tales From the Loop al op Serietotaal. Veel is er rond deze mysterieuze en ambitieuze scifi-serie van Amazon Prime nog niet bekend, maar indrukwekkende zijn de beelden zeker.

Hieronder zie je nu twee posters die prima op die trailer aansluiten. De serie is namelijk gebaseerd op de kunst van Simon Stålenhag, een Zweedse ontwerper en muzikant. Deze Stålenhag maakte de afgelopen jaren de nodige indruk met tekeningen en andere kunst die een technologische toekomst combineert met de mooie Scandinavische omgeving.

Lees ook: Mysterieuze sci-fi in prachtige trailer 'Tales From the Loop'!

Twee posters Tales From the Loop
In Tales From the Loop zijn er rollen voor onder meer Nathaniel Halpern (Legion), Mark Romanek (Never Let Me Go) en Matt Reeves (The Batman) en er zijn rollen voor Rebecca Hall (Iron Man 3), Paul Schneider (Parks and Rec) en Jonathan Pryce (Game of Thrones). Tales From the Loop verschijnt op 3 april op Amazon Prime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe ging het met de bizarre naaktscène in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Hoe ging het met de bizarre naaktscène in 'The Walking Dead'?

Was er ook iemand echt naakt? Het antwoord is helaas nee...

Een van de meest besproken zaken uit de première van The Walking Dead, seizoen 10B, is de seksscène tussen Negan en Alpha. Er wordt nogal veel over gepraat en nog altijd vallen sommige monden open bij wat de serie liet zien. Maar nu vertelt acteur Jeffrey Dean Morgan dat de boel anders is gefilmd dan je wellicht zou denken bij het zien van de beelden.

De beelden werden besproken tijdens een interview waar ook acteur Norman Reedus bij aanwezig was. "Ik kan me herinneren dat ik het las en dacht: 'Jeff!" En hij zoiets zei van: 'Wat? Wat? Samantha wil niet naakt gaan, dus dan hoef ik ook niet naakt te gaan.'"

Lees ook: De Whisperer War gaat los in promo 'The Walking Dead'

Reeuds ging verder: "En ik zei: 'Dat is niet wat ik heb gehoord. Ik heb gehoord dat Samantha het wel wil doen, maar jij niet.' En hij zegt: 'Nee, weet je, ik…' En hij struikelde daarna echt over zijn woorden en zei: 'Weet je wat, ik ben vaker naakt geweest in deze serie!' En uiteindelijk draagt hij een vleeskleurige ballerinamaillot! En dat niet alleen, hij heeft er ook een beige luier over aan. Je ziet dus niks."

Seks en geweld
De serie heeft natuurlijk veel geweld laten zien de afgelopen jaren. Sterker nog, er zitten echt brute momenten in die je niet zomaar zou verwachten op televisie. Maar seks is er tot nu toe nauwelijks te zien geweest en daar bracht deze nieuwe aflevering dus verandering in.

Lees ook: Bizarre seksscène zorg voor stijgende kijkcijfers 'The Walking Dead'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Walking Dead: World Beyond' is veel grootser dan de rest van het TWD-universum
Series / Nieuws

'Walking Dead: World Beyond' is veel grootser dan de rest van het TWD-universum

De serie neemt de franchise mee naar een heel nieuw niveau, dat we nog niet eerder zagen.

De serie The Walking Dead: World Beyond speelt zich op een heel ander niveau af dan de rest van de franchise. Nico Tortorella, een van de hoofdrolspelers van de serie, vindt dat de serie "een heel nieuwe kijk" geeft op het Walking Dead-universum.

De serie verkent de wereld van de CRM en doet dat door de ogen van een nieuwe groep overlevenden: de zussen Hope en Iris en hun vrienden Elton en Silas. We zien wat er aan de hand is met de CRM, de organisatie die achter de zes jaar durende verdwijning van Rick Grimes zit.

Lees ook: Nieuwe trailer 'The Walking Dead: World Beyond'!

Heel groot
"Ik kijk er echt naar uit, dat iedereen er straks van kan proeven. Ik denk er heel veel over na en dit klinkt misschien wat stom, maar zo bedoel ik het niet. Maar voor mijn gevoel draaien Walking Dead en Fear draaien voor mijn gevoel echt om het lokale nieuws van dit universum, waar World Beyond echt meteen het nationale nieuws is."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' verschijnt dit jaar maar met slechts 2 seizoenen!

Zo gaan we dus ook de helikopters van de CRM zien vliegen "en komen we er echt achter van wie die zijn." De serie debuteert op 12 april.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings'-actrice Katheryn Winnick pakt hoofdrol tegenover Ryan Phillippe in 'The Big Sky'
Series / Nieuws

'Vikings'-actrice Katheryn Winnick pakt hoofdrol tegenover Ryan Phillippe in 'The Big Sky'

'Vikings'-actrice Katheryn Winnick gaat als (voormalig) agent aan de slag in 'The Big Sky'

Vikings-actrice Katheryn Winnick speelt de hoofdrol in de nieuwe ABC-dramaserie The Big Sky tegenover Ryan Phillippe. De serie is gebaseerd op het boek The Highway van C.J. Box. Het boek is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.

In de thriller-serie The Big Sky werkt privédetective Cassie Dewell samen met ex-agent Jenny Hoyt (Winnick). Ze zijn op zoek naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Wanneer ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Winnick voegt zich bij Phillippe en bij de eerder al bekend gemaakte John Carroll Lynch (Fargo, American Horror Story) en Dedee Pfeiffer (Up Close and Personal, Cybill). De actrice zelf heeft er ook veel zin in, aldus haar Instagram!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amerikaanse 'Netflix voor sport' komt ook naar Nederland
Series / Nieuws

Amerikaanse 'Netflix voor sport' komt ook naar Nederland

De Amerikaanse sport streamingdienst 'Dazn' heeft bekend gemaakt ook naar Nederland te komen...

Geoffrey Ketels
Wat Netflix in de Verenigde Staten is voor het streamen van series en films heeft 'Dazn' inmiddels een stevige reputatie opgebouwd op vlak van sport. Ook in Nederland kunnen we binnenkort genieten van het aanbod van deze streamingdienst.

Dazn, welke eigenlijk wordt uitgesproken als 'Da Zone' is een Amerikaanse streamingdienst welke op moment van schrijven in acht verschillende landen actief is. De zender bood in eerste instantie vooral vechtsporten aan waaronder boksen en de razend populaire MMA. Ondertussen zijn ze er bij Dazn evenwel in geslaagd om ook de rechten van andere sportevenementen in de wacht te slepen. Het gaat hierbij niet in het minst om de NHL en de MBL. Ook lokale voetbal- en basketbalcompetities zijn in het aanbod van de streamingdienst terug te vinden.

Grof inzetten op uitbreiding
De huidige markt waar Dazn zich op richt is volgens de CEO van de streamingdienst, John Skipper niet voldoende. In een recent interview heeft hij dan ook aangegeven groot in te willen zetten op uitbreiding. Op vlak van content zijn de ambities van Dazn torenhoog. Volgens Skipper willen ze dan ook de 'Netflix voor sport' worden. Om dit te kunnen realiseren ligt een indrukwekkend uitbreidingsplan op tafel. Dit plan stelt dan ook dat de streamingdienst in de komende jaren beschikbaar wil zijn in maar liefst 200 verschillende landen verspreid over de wereld. Onder deze landen? Uiteraard ook Nederland!

Hoeveel de streamingdienst in Nederland precies moet gaan kosten is voorlopig nog niet bekend. Wel is het reeds mogelijk om je op de website van Dazn aan te melden om meer informatie te ontvangen. Het commentaar dat wordt gegeven op de sportwedstrijden is voorlopig alleen beschikbaar in het Engels. Of er later ook nog Nederlandstalig commentaar zal worden voorzien is eveneens nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert spannende en opwindende trailer 'Elite' seizoen 3
Series / Nieuws

Netflix lanceert spannende en opwindende trailer 'Elite' seizoen 3

Het derde seizoen belooft weer heel wat moois voor de kijkers in petto te hebben...

Geoffrey Ketels
De laatste rechte lijn naar de lancering van het derde seizoen van de Netflix-serie Elite is ingezet. De streamingdienst heeft alvast een geweldige trailer van het derde seizoen online gezet.

Voor fans van de serie Elite is het nog even afwachten tot het derde seizoen verschijnt. In afwachting daarvan is het nu echter mogelijk om een geweldige trailer te bekijken. We gaan niet verklappen wat er allemaal in de trailer te zien is, maar ze is het bekijken meer dan waard!

Lees ook: Netflix maakt releasedatum 'Élite' seizoen 3 bekend!

The kids are coming
Toen Netflix vorige maand de releasedatum bekendmaakte van het derde seizoen van Elite gebeurde dat reeds met een korte teaser. In deze teaser waren de veelzeggende woorden "The kids are coming" terug te vinden. Nu is het echter tijd voor een volwaardige trailer die opnieuw bol staat van geweld, seks en bedrog. Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat het derde seizoen er wederom in zal slagen om ons op het puntje van de stoel te doen zitten.

Het derde seizoen van Elite is vanaf vrijdag 13 maart 2020 te bekijken op Netflix. Wil je graag even de trailer voor dit seizoen bekijken? Dat is hieronder mogelijk!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Top 10 best bekeken series op Netflix!
Series / Nieuws

De Top 10 best bekeken series op Netflix!

NIEUW. Deze tien series worden het best bekeken op Netflix.

Netflix houdt per dag de Top 10 van de series in Nederland bij en het is een mooi lijstje om te zien welke series populair zijn. Wekelijks zetten we op SerieTotaal op de maandag de top tien op een rij zodat je weet welke series het meest in trek zijn bij de kijkers.

Opvallend is dat de nummer één serie geen fictie betreft, maar een documentaire over de Formule 1. Daarna volgen series die recent een nieuw of eerste seizoen hebben gekregen van Netflix.

Ook zijn er door Netflix aangekochte series die per week een nieuwe aflevering krijgen. Vaak worden deze in de States door een tv-zender of andere streamingdienst uitgezonden.

DE TOP 10 SERIES OP NETFLIX VAN DEZE WEEK

Hieronder staan de tien best bekeken series op Netflix van deze week.

1. Formula 1: Drive to Survice (seizoen 2)

2. Altered Carbon (seizoen 2)

3. I Am Not Okay with This (seizoen 1)

4. Love is Blond (seizoen 1 - nieuwe aflevering)

5. Narcos Mexico (seizoen 2)

6. Riverdale (seizoen 4 - nieuwe aflevering)

7. Pup Academy (seizoen 1)

8. The Stanger (seizoen 1)

9. Locke & Key (seizoen 1)

10. Toy Boy (seizoen 1)

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Drive to Survive' seizoen 2 (met Mercedes & Ferrari!)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas! William Shatner keert niet terug in 'Star Trek'
Series / Nieuws

Helaas! William Shatner keert niet terug in 'Star Trek'

De acteur met wie de franchise ooit van start ging, keert niet terug.

Wat William Shatner betreft, is James T. Kirk uitgespeeld. Hij wil niet terugkeren als de held uit de franchise. Wat hem betreft is het goed geweest en is Kirk wel klaar. Meer verhalen moeten er gewoon niet over dit specifieke personage verteld worden.

Dat stelt de acteur naar aanleiding van de vraag van een fan. We hebben nu natuurlijk een serie rond Jean-Luc Picard, die na jaren afwezigheid terugkeerde. Wat Shatner betreft, gaat dat echter niet gebeuren met Kirk. "Nee, ik denk dat het verhaal van Kirk wel zo'n beetje verteld is ondertussen."

Lees ook: William Shatner reageert op kritiek: 'Star Trek' is nog steeds 'Star Trek'

Cameo's mogelijk?
Vervolgens vertelde de acteur dat cameo's of andere bemoeienis met de franchise ook niet direct meer tot de opties behoren. "Wat is er anders aan mijn statement rond Kirk, dat verschilt met wat ik eerder gezegd heb? Ik doe geen cameo's (dat weten jullie al sinds 2008 en J.J.). Het verhaal van Kirk is echt het best verteld van alle kapiteins. Kirk ging dood in Generations. Is er nog meer te doen?"

Lees ook: Wetenschappers willen weten of Star Treks 'Mirror Universe' echt bestaat

Het antwoord is wat Shatner betreft dus van niet. En ergens heeft hij natuurlijk wel een punt; Kirk is zo ontzettend goed bekeken en door meerdere acteurs gespeeld, dat het ook beter is om ruimte te geven aan andere personages.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hulk waarschijnlijk echt te zien in Disney+ serie 'She-Hulk'!
Series / Nieuws

Hulk waarschijnlijk echt te zien in Disney+ serie 'She-Hulk'!

Het goede nieuws houdt maar niet op voor fans van Marvel Studios.

Acteur Mark Ruffalo keert mogelijk inderdaad terug in het MCU. Een paar weken geleden vertelde de acteur nog tijdens de Graham Norton Show dat hij waarschijnlijk niet terug zou keren. "Endgame was bedoeld als het einde," vertelde hij toen. Maar nu zit een terugkeer er toch in.

Ruffalo sprak tijdens een panel van de C2E2 expo en bevestigde daar dat hij in onderhandelingen was om terug te keren voor de serie She-Hulk. De gesprekken bevinden zich in een vroeg stadium en hoewel er dus nog niets vast ligt, is het wel mogelijk dat hij te zien is straks.

Lees ook: 'She-Hulk' heeft rol voor... de Hulk!

Meer Hulk!
Ruffalo vertelde in het verleden al eens dat hij het wel zou zien zitten om te zien te zijn in de serie. Het leek hem mooi om in de serie rond zijn beroemde nichtje Jennifer Walters te zien te zijn. En nu lijkt dat steeds meer een mogelijkheid te zijn.

Lees ook: Ook Red Hulk krijgt grote rol in MCU!

De bedoeling is dat de opnames deze zomer van start gaan. We volgen in de serie het nichtje van Bruce Banner, dat bijna dood gaat en een bloedtransfusie nodig heeft om te overleven. Die krijgt ze van Bruce, waardoor ze ook een Hulk wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' krijgt weer een Dalek-special!
Series / Nieuws

'Doctor Who' krijgt weer een Dalek-special!

Eind dit jaar te zien op de BBC: een nieuwe special met de titel Revolution of the Daleks.

Het twaalfde seizoen van Doctor Who is voorbij. En wat een seizoen was dat! Met de nieuwe Master, een nieuwe incarnatie van de Doctor en de terugkeer van fanfavoriet Captain Jack Harkness, is het een fantastische rit geweest. En nu keren nog meer oude personages terug.

De BBC laat namelijk weten dat er een special komt dit najaar. Revolution of the Daleks zal de terugkeer van de oudste vijanden van de Doctor vormen. De aflevering is te zien "tijdens de feestdagen". De BBC liet niet weten wanneer dat dan precies zal zijn: met Kerst of met Nieuwjaar.

Lees ook: 'Doctor Who' wordt slecht bekeken: moeten we ons zorgen maken?

Nieuwjaarsdag
Sinds Chris Chibnall showrunner is, hebben we geen Christmas Special meer gehad. In plaats daarvan waren er twee seizoenen met een speciale aflevering op de eerste dag van het nieuwe jaar. Dit jaar zal vermoedelijk niet anders zijn.

Lees ook: Is 'Doctor Who' nu te 'woke' geworden?

"We kunnen de Doctor hier niet achterlaten. Met die cliffhanger! Alhoewel, dat hebben we toch gedaan," vertelde Chibnall in een statement. "Maar wees gerust, de Doctor en haar vrienden keren terug voor een eenmalige uitgebreide Special rond Kerst en Nieuwjaar. (Ik weet nog niet precies wanneer, anders had ik je dat wel verteld. We krijgen Daleks. We krijgen Exterminations. Spanning, humor, verdriet. Je kent het wel; het gebruikelijke. We zien je aan het eind van het jaar weer!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen