Première nieuwe Apple TV+ series uitgesteld door Coronavirus

Nieuwe Apple TV+ series vertraagd door Coronavirus

Zowel Netflix als Apple hebben aangekondigd niet aanwezig te zullen zijn op het SXSW evenement...

Geoffrey Ketels, 5 maart 2020 om 16:04

Het Coronavirus heeft menig aantal topevenementen reeds de kop gekost en het einde lijkt nog niet meteen in zicht te zijn. Nu hebben zowel Netflix als Apple bekend gemaakt niet meer deel te zullen nemen aan het SXSW evenement.
SXSW is een bekende en gerenommeerde conventie over film, interactieve media en muziek. De conventie wordt jaarlijks georganiseerd in het Amerikaanse Austin in Texas. Apple had eerder reeds laten optekenen het evenement te gaan gebruiken om enkele nieuwe Apple TV+ series in première te laten gaan. Het ging hierbij concreet om de series Beastie Boys Story, Central Park en Home. De premières worden nu noodgedwongen uitgesteld naar een latere datum. Wanneer we ze nu dan wel kunnen verwachten is momenteel evenwel nog niet bekend.

Nog niet geannuleerd
Ondanks het feit SXSW tot dusver nog niet is geannuleerd hebben nu toch al heel wat belangrijke bedrijven laten weten niet op het evenement aanwezig te zullen zijn. Eerder hadden namelijk ook al Facebook, Twitter en Amazon bekend gemaakt zich terug te trekken uit het evenement. Dit uit vrees voor een verdere uitbraak van het Coronavirus.

Ondertussen is het ook afwachten geblazen welke beslissing Apple zal nemen met betrekking tot het WWDC-evenement. Deze wordt evenwel pas in juni gehouden waardoor men wellicht nog even de kat uit de boom zal kijken.

Lees meer over: Apple, Netflix, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws