Nieuw op Netflix: 'Castlevania' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Castlevania' seizoen 3

Het derde seizoen van 'Castlevania' telt de meeste afleveringen tot dusver...

Geoffrey Ketels, 5 maart 2020 16:59

De animatieserie Castlevania kan steevast rekenen op een aanzienlijke populariteit. Voor fans van de animatieserie is er nu goed nieuws. Het derde seizoen is namelijk vanaf vandaag, 5 maart 2020 te bekijken op Netflix.
De voorbije maand werd door middel van een bericht op Twitter bekend gemaakt dat het derde seizoen van de animatieserie Castlevania op 5 maart 2020 op de streamingdienst Netflix zou verschijnen. Bovendien was er nog meer goed nieuws voor de fans van de reeks. Het derde seizoen telt namelijk de meeste afleveringen tot dusver.

10 afleveringen
Toen het eerste seizoen van Castlevania verscheen was deze goed voor amper vier afleveringen. Voor het tweede seizoen werd dat aantal verdubbeld tot acht afleveringen. Het derde seizoen dat vanaf vandaag te bekijken is bij Netflix telt nog twee afleveringen meer. In totaal klokt zij dus af op tien afleveringen.

De producent van de Castlevania-serie, namelijk Adi Shankar staat er om bekend reeds geruime tijd te werken aan een serie die is gebaseerd op de Devil May Cry videogames. Ook deze reeks is in ontwikkeling voor Netflix, maar details over het project zijn tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Ben jij ook fan van de serie Castlevania? Bekijk dan vanaf vandaag het derde seizoen op Netflix! De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje van wat het derde seizoen van deze animatieserie allemaal voor jou in petto heeft!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Castlevania, Netflix, serie, animatieserie

Populair nieuws