3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede series die gewoon op Netflix staan

Deze series op Netflix wil je niet missen! Het zijn dikke vette aanraders.

Bram de Groot, 9 maart 2020 om 12:16

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Lucifer (4 seizoenen)
Deze duivelse serie verscheen in 2016 op de zender Fox en draaide daar drie seizoenen voordat de zender de serie cancelde. Netflix pikte de serie met acteur Tom Ellis als Lucifer Morningstar op en het lijkt erop dat we voorlopig nog niet van hem af zijn.

In Lucifer verveelt Lucifer zich stierlijk als de heerser van de hel en daarom verhuist hij naar Los Angeles, de City of Angels. Wanneer recht voor zijn neus een bloedmooie popster wordt vermoord, helpt Lucifer LAPD-detective Chloe Decker bij het oplossen van de misdaad.


The Crown (3 seizoenen)
Deze serie debuteerde in 2016 en kreeg al twee vervolgen. De historische serie over het Britse koningshuis, met in het begin de regeerperiode van koningin Elizabeth II (Claire Foy), is een prijzige. Het eerste seizoen kostte Netflix 110 miljoen dollar om te maken. Er moeten vijf seizoenen verschijnen.

Het eerste seizoen van The Crown begint ongeveer op het moment dat Elizabeth op jonge leeftijd koningin wordt. Het land verkeert in zwaar weer, doordat de Tweede Wereldoorlog pas sinds een paar jaar is afgelopen. Elizabeth is pas 25 jaar en met de beperkte ervaring moet ze nu het land sturen. En dan is er ook nog premier Winston Churchill.


Orange is the New Black (7 seizoenen)
Dit is één van de eerste originele series van Netflix. De serie werd verleden jaar met het zevende seizoen afgerond en bood rollen aan namen als Taylor Schilling (Piper Chapman), Laura Prepon (Alex Vause) en Michael Harney (Sam Healy).

Het eerste seizoen van Orange is the New Black moet de jonge vrouw Piper Chapman de gevangenis in. Piper zal 15 maanden moeten uitzitten in een vrouwengevangenis die wordt bevolkt door uiteenlopende types als Russische gevangenen, een activistische non en een omgebouwde brandweerman.


Lees meer over: The Crown, Lucifer, Orange is the New Black

Populair nieuws