Direct vervolg 'Avengers: Endgame' op Disney+ met 'The Falcon and the Winter Soldier'

Direct vervolg 'Avengers: Endgame' op Disney+

Avengers: Endgame verscheen verleden jaar. Nu blijk dat The Falcon and the Winter Soldier direct aansluit op die film.

Bram de Groot, 7 maart 2020 om 12:10

De eerste serie die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe en ook effect heeft op de films verschijnt in augustus op Disney+, met The Falcon and the Winter Soldier. Nu blijkt dat deze direct na Avengers: Endgame afspeelt.
In de film Endgame zagen we hoe Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie het schild krijgt van Steve Rogers / Captain America, de rol van acteur Chris Evans. Wilson wordt hiermee de nieuwe Cap in het live action-universum, of gaan er toch andere dingen gebeuren?

Volgens Murphy's Multiverse start de serie in 2023, het jaar waarin Endgame eindigt. Nieuwe foto's vanaf de set tonen aan dat een G20-bijeenkomst - een bijeenkomst van de 20 grootste naties in de wereld - in dat jaar plaatsvindt. Die G20 wordt volgens de site aangevallen door vrouwelijke terroristen en dan moeten John Walkers nieuw aangestelde Captain America en de Winter Soldier in actie komen.

Lees ook: Falcon is inderdaad de nieuwe Captain America in de serie 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Wie wordt de nieuwe Captain America?
Het lijkt er verdacht veel op dat The Falcon and the Winter Soldier speelt met de gedachte wie echt de opvolger wordt. Wordt het uiteindelijk daadwerkelijk het personage van Mackie, of maakt Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan ook nog een kans? Of zijn er zelfs andere kanshebbers?

Bron: murphys multiverse

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws