search
Deze series verschenen deze week op Netflix
Series / Nieuws

Deze series verschenen deze week op Netflix

Het aanbod met nieuwe series en nieuwe seizoenen was in de eerste week van maart vrij beperkt...

Geoffrey Ketels
De eerste week van maart bracht weinig nieuwe series met zich mee op streamingdienst Netflix. Op deze pagina geven we graag een korte terugblik.

Castlevania seizoen 3
In eerste instantie verscheen op donderdag 5 maart 2020 het derde seizoen op Netflix van de populaire animatieserie Castlevania. Het derde seizoen telt 10 afleveringen en is daarmee het langste seizoen ooit gemaakt. De maker van de reeks, namelijk Adi Shankar zou ook reeds even werken aan een serie gebaseerd op de Devil May Cry videogames. De reeks zou in ontwikkeling zijn voor Netflix, maar er is tot dusver eigenlijk nog maar nauwelijks iets over bekend.



The Protector seizoen 3
The Protector is een meeslepende, actierijke Turkse Netflix-original welke het verhaal vertelt van Hakan. Hakan is lid van een eeuwenoude genootschap welke is belast met de taak om de stad Istanbul te beschermen. Dat lijkt in eerste instantie geen probleem te zijn, ware het niet dat de stad continue wordt aangevallen door onsterfelijke wezens. Het derde seizoen is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 6 maart 2020.



Ugly Delicious seizoen 2
De serie Ugly Delicious van topchef David Chang is eveneens toe aan een vervolg. Tijdens het tweede seizoen gaat de topkok terug op zoek naar 's werelds lekkerste eten. Dat eten moet vooral lekker zijn en hoeft er dan ook lang niet altijd aantrekkelijk uit te zien. Dit levert enkele verrassingen ontdekkingen op. Het tweede seizoen van Ugly Delicious is te bekijken op Netflix vanaf vrijdag 6 maart 2020.



Buiten de bovenstaande namen verschenen ook de volgende series of nieuwe seizoenen de voorbije week op Netflix:

- Go! Go! Cory Carson (seizoen 2)
- Paradise PD (seizoen 2)

De voorbije week was dus alles bij elkaar gezien vrij rustig voor fans van series, maar de komende week brengt heel wat meer nieuws. Ook de rest van de maand maart heeft nog heel wat moois voor Netflix-abonnees in petto!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen