search
Première Netflix-serie 'The Letter for the King' afgelast
Series / Nieuws

Première Netflix-serie 'The Letter for the King' afgelast

De première van de langverwachte nieuwe Netflix-serie is door het Coronavirus afgelast...

Geoffrey Ketels
In het Amsterdamse Pathé Tuschinski zou op 16 maart de feestelijke première plaatsvinden van de Netflix-serie The Letter for the King. Netflix heeft nu echter laten weten dat deze première niet door zal gaan.

Netflix heeft door middel van een persbericht bekend gemaakt dat het geplande evenement op 16 maart niet door zal gaan. De recente ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus zorgen er volgens Netflix voor dat het niet verantwoord zou zijn om de première door te laten gaan. In het persbericht stond onder meer het volgende te lezen:

"Voor Netflix is de gezondheid van haar medewerkers, cast en crew altijd absolute topprioriteit. Met een première van dit formaat en met heel wat internationale gasten op de gastenlijst spreekt het voor zich dat Netflix geen risico wil nemen."

Lees ook: Eerste volledige trailer Netflix-Original 'The Letter for the King'!

De brief voor de koning
The Letter for the King is de verfilming van het razend populaire avonturenboek De brief voor de koning welke is uitgebracht door Tonke Dragt. De reeks kan rekenen op een mooie, internationale cast. Het is acteur Yorick van Wageningen welke in de serie de rol van koning op zich neemt. Voor de opnames van de reeks werd er naar Nieuw-Zeeland en Praag afgereisd.

Wellicht zorgt het afgelasten van de première in Nederland niet voor een uitstel van de reeks. Deze zou als alles volgens plan verloopt vanaf 20 maart te zien moeten zijn op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen