Disney+ app wellicht nog niet meteen op KPN & Ziggo Box

Disney+ app nog niet meteen op KPN & Ziggo Box

De gesprekken zouden nog lopende zijn waardoor er nog geen overeenkomst werd bereikt...

Geoffrey Ketels, 8 maart 2020 om 13:02

Disney zou een deal hebben bereikt met het Engelse televisienetwerk Sky. Deze deal zorgt er voor dat de app van Disney+ beschikbaar komt voor abonnees uit Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Italië voor de mediabox. In Nederland blijft het daar vooralsnog op wachten.
Disney+ zal officieel op 24 maart van dit jaar worden gelanceerd in Europa. Buiten de eerder genoemde landen mogen ook Frankrijk, Spanje en Zwitserland zich klaarmaken voor de lancering van de streamingdienst van Disney. Inmiddels stellen Nederlandse abonnees zich steeds vaker de vraag wanneer de app beschikbaar komt voor de Ziggo en KPN box. Dat zal wellicht nog wel even duren.

Onderhandelingen lopende
Toen er navraag werd gedaan bij zowel KPN als Ziggo werd er daar gesteld dat er niet vooruit kan worden gelopen op individuele gesprekken. Dit betekent dat het onderwerp op tafel ligt en wordt besproken, maar er wellicht nog steeds geen overeenkomst werd bereikt. Dat is opvallend, want Nederland was het eerste land waarin Disney+ werd gelanceerd.

Wanneer de app van Disney+ beschikbaar zal zijn voor de Ziggo en KPN box is vooralsnog dus nog niet bekend.

Lees meer over: Disney, Disney Plus, Disney Plus app, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws