search
'Tiger King': bizarre nieuwe True Crime serie van Netflix
Series / Nieuws

'Tiger King': bizarre nieuwe True Crime serie van Netflix

Bekijk hier de trailer van deze nieuwe Netflix-serie onthult de duistere wereld achter de eigenaren van tijgers in de Verenigde Staten.

Een nieuwe documentairereeks van Netflix onthult de duistere wereld achter de bezitters van grote katachtigen. Centraal in de serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness staat Joe Exotic een polyamoreuze, tot aan de tanden toe bewapende, countryzanger die een kleine dierentuin in Oklahoma bezit.

Deze bijzonder extravagante figuur blijkt alleen misschien wel nog gevaarlijker dan de tijgers in zijn bezit. Naast Joe Exotic, onthult de serie een netwerk van drugsdealers, oplichters en cultleiders.

Rivaliserende kattenliefhebbers

De documentairereeks legt bloot hoe de eigenaren van de grote katten wel heel ver gaan voor hun liefde voor de dieren. Zo komt er uit de documentairereeks naar voren dat Joe Exotic van plan was om een huurmoordenaar in te huren om rivalen uit te schakelen.

Netflix werkte voor deze documentaireserie weer samen met dezelfde studio die ook FYRE: The Greates Party That Never Happened produceerde. Vanaf 20 maart is Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix te zien. Hieronder is alvast de trailer van deze bizarre documentairereeks te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen