search

Ons nieuws van donderdag 12 maart 2020

'Arrowverse' en 'Supernatural' cross-over in nieuwe aflevering 'Legends of Tomorrow'!
Series / Nieuws

'Arrowverse' en 'Supernatural' cross-over in nieuwe aflevering 'Legends of Tomorrow'!

Eindelijk is er dan de cross-over tussen de 'Supernatural' en Arrowverse universums.

Supernatural krijgt eindelijk een cross-over met de Arrowverse in een nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow. Deze meta-aflevering, met de titel Zari, Not Zari, zal op 24 maart uitkomen.

Er wordt door fans van de twee CW series al lange tijd gespeculeerd over een mogelijke cross-over tussen Supernatural en de Arrowverse. Een samensmelting van verschillende verhaallijnen tussen de beide series biedt in ieder geval veel mogelijkheden voor nieuwe verhalen.

Lees ook: Oude bekenden terug in 'Legends of Tomorrow'?

Legends of Tomorrow
De cross-over tussen beide universums is in eerste instantie echter vrij subtiel. Zo is de 1967 Chevrolet Impala van de Winchester broers in de nieuwe aflevering van Legends of Tomorrow te zien.

Ook zal Sara een bord omhoog houden waarin te zien is dat een aflevering van Supernatural wordt opgenomen. Het is misschien een subtiele cross-over, maar zet wel de deur open voor toekomstige samenwerking tussen beide universums. Legends of Tomorrow is hier op Netflix te bekijken.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow': de mafste DC-serie [Blu-ray]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale' seizoen 4 gestopt wegens coronavirus
Series / Nieuws

'Riverdale' seizoen 4 gestopt wegens coronavirus

Het coronavirus is mogelijk aangetroffen bij een medewerker aan het vierde seizoen van 'Riverdale'.

Productie van het vierde seizoen van de hitserie Riverdale in Vancouver is onderbroken omdat een van de crewleden in contact is gekomen met het coronavirus. Warner Bros meldt dat "de gezondheid en veiligheid van medewerkers, cast en crew" prioriteit heeft.

De productie van de hitserie van CW wordt dus voorlopig opgeschort. Het vierde seizoen van Riverdale is nu op Netflix te bekijken Recentelijk werd al bekend dat de populaire serie ook een vijfde seizoen krijgt.

Lees ook: 'Riverdale' neemt afscheid van een hoofdpersoon

Coronavirus
Het bericht over Riverdale volgt na eerder nieuws waarin verschillende evenementen in de mediawereld in de Verenigde Staten zijn afgelast. Eerder werden festivals als SXSW, E3 en Gamers Developers Conference al opgeschort vanwege het virus.

Ook werd de release van de nieuwe James Bond film eerder deze maand ook al uitgesteld. Tot wanneer de productie van Riverdale is uitgesteld is nog niet bekend. Het is ook nog niet bekend of dit effect zal hebben op de releasedatum van nieuwe afleveringen.

Lees ook: Is dit de Riverdale-aflevering waarin Jughead wordt "vermoord"?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Love Is Blind' krijgt zo goed als zeker een tweede seizoen
Series / Nieuws

'Love Is Blind' krijgt zo goed als zeker een tweede seizoen

Het eerste seizoen van de reeks kon meteen rekenen op een ongelofelijke populariteit op Netflix...

Geoffrey Ketels
De populariteit van het eerste seizoen van Love is Blind kwam eigenlijk een beetje uit het niets. De reeks werd dan ook in alle stilte op Netflix gelanceerd. De enorme interesse waar de reeks op kan rekenen zorgt er evenwel voor dat ze zo goed als zeker een tweede seizoen zal krijgen.

Love is Blind wordt in de praktijk omschreven als de perfecte combinatie van Married At First Sight en Love Island met een vleugje The Bachelor. Nu het eerste seizoen er helemaal opzit en er zelfs een speciale reünie-aflevering is verschenen smeken de fans om een vervolg. Het lijkt er in de praktijk sterk naar uit te zien dat die smeekmede door Netflix ook zal worden ingelost.

Huwelijksaanzoek
Het concept van Love is Blind is behoorlijk gewaagd. In de reeks gaan een groep vrijgezellen namelijk de uitdaging aan om iemand te vinden om de rest van hun leven mee door te brengen. Op zich niet zo bijzonder, ware het niet dat ze elkaar niet te zien krijgen tot er een huwelijksaanzoek wordt gedaan. Op deze manier trachten de programmamakers een antwoord te vinden op de vraag of liefde nu echt blind is of niet.

Inmiddels stellen veel fans van de reeks zich de vraag of er in een mogelijk vervolg ook biseksuelen kunnen worden gecast. In een reactie op deze vraag liet showrunner Chris Coelen het volgende optekenen; "Love is Blind is geen serie die zich focust op seksualiteit. Dit gezegd zijnde is een LHBTQI-versie zeker iets om te overwegen.Het is wel zo dat dit in de praktijk nogal wat technische moeilijkheden met zich mee zou brengen."

Tweede seizoen
Op de vraag of er een tweede seizoen van Love is Blind zal verschijnen wist de showrunner het volgende aan te geven; "Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen dat ik hoop op een vervolg. Het zou me echt sterk verbazen mocht er geen tweede seizoen komen. Bovendien doen er geruchten de ronde over een Britse versie. Ook hier sta ik helemaal achter. Laat ons er maar voor gaan!".

Heb jij nog helemaal niets gezien van Love is Blind? Het eerste seizoen is nu te bekijken op Netflix! De onderstaande trailer geeft je bovendien alvast een leuk voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Corona-ellende treft nieuwe Marvel-serie hard
Series / Nieuws

Corona-ellende treft nieuwe Marvel-serie hard

The Falcon and The Winter Soldier moet na eerdere tegenslagen opnieuw opnames stilleggen.

Eerder dit jaar moest Marvel al geplande opnames voor The Falcon and The Winter Soldier in Puerto Rico afblazen nadat het eiland getroffen werd door stevige aardbevingen. Nu zijn er weer opnames afgeblazen en dit keer zit het coronavirus de Marvel-serie dwars.

Via Deadline wordt duidelijk dat de opnames voor de serie, die afgelopen vrijdag startten, zijn afgeblazen doordat het stadsbestuur in Praag heeft besloten om evenementen beperkingen op te leggen. Een van de gevolgen is dat Marvel Studios de opnames voor The Falcon and The Winter Soldier moest staken.

Lees ook: Direct vervolg 'Avengers: Endgame' op Disney+ met 'The Falcon and the Winter Soldier'

Terug naar huis
De serie met Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan had gelukkig geen enorme reeks met opnames gepland voor Praag. Het complete cast en crew is nu teruggeroepen naar Atlanta, de locatie waar het gros van de opnames heeft plaatsgevonden.

In augustus moet The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Coronavirus is ook zeer slecht voor Netflix'
Series / Streaming-diensten

'Coronavirus is ook zeer slecht voor Netflix'

Een analist denkt dat het coronavirus juist niet goed is voor alle streamers.

Is het coronavirus goed of slecht voor Netflix? Analisten geloofden in eerste instantie dat het goed was voor de streamer. Netflix en ook Disney+ zouden juist meer kijkers trekken, doordat mensen sneller geneigd lijken te zijn om thuis te blijven. Maar dat blijkt nu wel anders te zitten.

Analist Laura Martin denkt juist dat de aandelen van Netflix het slechter gaan doen. De markt doet het op dit moment niet goed, wat komt door de onzekerheid die voortkomt uit het coronavirus. Als gevolg daarvan is het vertrouwen van investeerders in bedrijven laag. Daar Netflix mogelijk internationale abonnees ziet vertrekken naar rivaliserende streamingdiensten. En mensen zeggen hun abonnement mogelijk op.

Een luxe-item
De gedachte van Martin is dat Netflix een luxe-item is. Zij denkt dat gebruikers in onder meer Europa juist kiezen om dit soort luxe-items weg te bezuinigen, naarmate ze minder werken. "Italië heeft er net voor gekozen miljoenen reizende medewerkers thuis te laten zitten, en die krijgen dus niet betaald. Netflix is echt een luxe-item dus internationaal gaan mensen nog eens goed nadenken over hun abonnement."

De verwachting is dat de markt zich wel herstelt, maar het zal nog even duren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Watchmen'-bedenker: "Ik zou willen dat ik een idee had voor een 2e seizoen"
Series / Nieuws

'Watchmen'-bedenker: "Ik zou willen dat ik een idee had voor een 2e seizoen"

De HBO-serie was een grote hit, maar de bedenker heeft geen idee hoe het verhaal verder zou kunnen gaan.

Damon Lindelof boekte een mooi succes met de serie Watchmen. Die borduurt voort op de iconische comic uit 1987 van Alan Moore en Dave Gibbons en laat een wereld zien vol spanningen en een strijd tussen de politie van het stadje Tulsa en een racistische bende die erop uit is de macht over te nemen in de Verenigde Staten.

Tussen de strijd om Tulsa door, zien we het liefdesverhaal van Angela Abar en Dr. Manhattan, die zich lange tijd voordeed als haar echtgenoot Calvin. Hij woonde helemaal niet op Mars, maar had al zijn herinneringen en krachten opgegeven om wat tijd met Angela door te brengen. Het eerste seizoen eindigde met de dood van Dr. Manhattan, maar ook met Angela die mogelijk zijn krachten kreeg en probeerde op het water te lopen. Of dat lukte kregen we niet te zien.

Lees ook: Gaat de succesvolle serie 'Watchmen' van HBO toch een vervolg krijgen?

Geen idee
Tijdens een interview met Collider laat bedenker Damon Lindelof nu weten geen idee te hebben voor een nieuw seizoen. "Ik zou willen dat ik een idee had voor een tweede seizoen van Watchmen. Ik zou willen dat er een tweede seizoen zou komen. Maar we hebben echt alles gegeven voor seizoen 1. Al onze goede ideeën zitten in dat seizoen."

Lees ook: Deur op een kier voor meer 'Watchmen'

Toch is er hoop: "Zou er een tweede seizoen kunnen komen van Watchmen? Ik hoop persoonlijk van wel, maar ik vind niet dat een tweede seizoen zou moeten bestaan, alleen omdat mensen het eerste seizoen wel leuk vonden." Dat past bij eerdere opmerkingen van Lindelof, die al eens te kennen gaf dat hij eigenlijk alleen wil dat de serie verder gaat als er een goed verhaal ligt. Zolang hij dat niet heeft, is de kans op een vervolg redelijk klein (ondanks de goede kijkcijfers).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers 'Supernatural' teasen aanstaande einde van de populaire serie
Series / Nieuws

Makers 'Supernatural' teasen aanstaande einde van de populaire serie

Na vijftien seizoenen komt er een einde aan Supernatural. De makers hinten daar vast naar.

De laatste aflevering van The CW's Supernatural komt er rap aan. Om fans op dat moment voor te bereiden, plaatste showrunner Andrew Dabb op Twitter een foto van het script van de finale. Daarmee laat hij zien bijna klaar te zijn met de aflevering en dat het einde er nu bijna echt is.

De laatste drie woorden die we zien zijn BLACKOUT en simpelweg The End. Met die woorden komt het verhaal van de Winchester-broers straks dus officieel tot een einde. Dat Dabb dat einde mag maken zal hij mooi vinden; hij begon in 2008 met werken aan de serie en schreef in totaal 40 afleveringen. Sinds seizoen 12 is hij aan de serie verbonden als showrunner.

Lees ook: Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'

Het einde
Bedenker en voormalig showrunner Eric Kripke vertelde in reactie op het bericht van Dabb nog hoe hij finales schreef. "Ik zette altijd 'to be continued' neer aan het eind van elke Supernatural-aflevering, en deed dat voor het geluk. Ze konden ons niet cancellen, want er stond immers dat we verder zouden gaan! En weet je wat altijd zal blijven? De Supernatural-familie, die van elkaar houdt en iets goeds naar de wereld brengt. Als ik een ding zou mogen vragen, is het wel of jullie dat kunnen blijven doen."

Lees ook: 'Supernatural' zoekt jonge Sam en Dean voor laatste seizoen

De serie gaat 16 maart weer verder met de laatste afleveringen. De finale is maandag 18 mei te zien op The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geheime 'TRON'-serie van Disney+ gaat er niet komen
Series / Nieuws

Geheime 'TRON'-serie van Disney+ gaat er niet komen

Helaas komt de serie er niet, die nog niet aangekondigd was.

Er werd lange tijd binnen Disney gewerkt aan een live-action serie die zich afspeelt in het universum van Tron. De serie blijkt nu echter gecancelled te zijn. Waarom precies is niet duidelijk, maar fans van de franchise zullen teleurgesteld zijn.

Toen in 2010 de film TRON: Legacy uitkwamen, was dat een vervolg op het origineel uit 1982. De box office viel tegen, maar de fans waren blij en zij hoopten op een vervolg. Daar is ook lange tijd aan gewerkt, maar een film kwam er tot dusverre niet. Nu blijkt dat er door Oscar-winnaar John Ridley enige maanden gewerkt is aan een serie.

Tron-serie
De Tron-serie zou gediend hebben als vervolg op de film uit 2010 en daarmee het verhaal voortzetten. Echter lukte het om een onbekende reden niet om alles rond te krijgen en is nu besloten om de stekker uit het project te trekken.

Vermoedelijk zal het hoge budget dat nodig is voor de spectaculaire wereld waarin het geheel zich afspeelt, reden zijn geweest om ermee te stoppen. Zeker is het echter niet, dus we kunnen enkel gissen. Hoe dan ook blijkt hieruit dat Disney nog altijd interesse heeft in een voortzetting van de franchise. Voor fans is dat dus een sprankeltje hoop, hoe klein dan ook.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe namen voor 'Silence of the Lambs'-sequel 'Clarice'!
Series / Nieuws

Nieuwe namen voor 'Silence of the Lambs'-sequel 'Clarice'!

In de nieuwe serie staat Clarice Starling, het personage dat in The Silence of the Lambs werd gespeeld door Jodie Foster, centraal.

Lucca De Oliveira (The Punisher) en Devyn A. Tyler (Out of Blue) zijn de nieuwste toevoegingen aan de cast van Clarice, een serie over het personage Clarice Starling uit de Hannibal Lecter-boeken van auteur Thomas Harris.

Clarice speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen uit de film The Silence of the Lambs. We zien hoe Clarice Starling (Rebecca Breeds) haar leven oppikt en een reeks nieuwe seriemoordenaars en ander gespuis probeert op te sporen. Ondertussen moet ze zich ook een weg zien te banen door de politieke wereld van Washington DC.

Nieuwe personages
De Oliveira speelt de rol van Tomas Esquivel, een sluipschutter en agent die het in beginsel niet zo heeft op Clarice. Tyler speelt op haar beurt de rol van Ardelia Mapp, de beste vriendin van Clarice die nu werkt als assistent van de Amerikaanse Minister van Justitie. Haar rol werd in The Silence of the Lambs gespeeld door Kasi Lemmons.

Alex Kurtzman en Jenny Lumet zullen het script schrijven en dienst doen als uitvoerend producenten. Maja Vrvilo (Star Trek: Picard) zal de pilot-aflevering regisseren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Rock: "in de serie 'Fargo' speel ik de beste rol van mijn leven"
Series / Nieuws

Chris Rock: "in de serie 'Fargo' speel ik de beste rol van mijn leven"

Chris Rock belooft alvast dat zijn rol in het nieuwe seizoen van 'Fargo' de beste uit zijn carrière zal zijn.

Het vierde seizoen van Fargo moet nog uitkomen, maar Chris Rock stelt alvast dat hij in het nieuwe seizoen de beste acteerprestatie van zijn carrière levert. Chris Rock kreeg tijdens de productie tevens de vrijheid om dialogen te herschrijven om zijn personage authentieker te maken.

In het aankomende seizoen van Fargo speelt Rock de doorgewinterde crimineel Loy Cannon. Dit personage heeft echter twee kanten. Aan de ene kant is Cannon een kerkganger, zakenman en lieve vader, maar aan de andere kant ook een meedogenloze crimineel.

Lees ook: Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!

"Grootste Fargo tot nu toe"
Volgens Chris Rock is dit de beste rol die hij tot nu toe heeft mogen spelen en volgens de acteur zelf zal er waarschijnlijk in de toekomst niet meer zo'n goede rol langskomen. Rock vond het daarnaast erg fijn dat hij de vrijheid kreeg om samen met de schrijvers dialogen te herschrijven om zijn personage nog authentieker te maken.

Daarnaast geeft Chris Rock aan dat het aankomende seizoen van Fargo "het grootste Fargo tot nu toe" wordt. In het verleden ging Fargo vooral uit kleine verhalen die steeds meer uit de hand liepen, maar in het nieuwe seizoen begint het verhaal al groot met verschillende gangsters en dit zal langzamerhand steeds meer uit de hand lopen. Dit alles belooft in ieder geval veel moois voor het nieuwe seizoen van Fargo. Het vierde seizoen komt op 19 april uit, de eerste drie seizoenen zijn nog steeds op Netflix te vinden.

Lees ook: 'Fargo' vindt nieuwe held voor 4e seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uma Thurman in nieuwe spannende serie van Apple TV+
Series / Nieuws

Uma Thurman in nieuwe spannende serie van Apple TV+

Uma Thurman speelt een succesvolle zakenvrouw die de kidnapping van haar zoon onderzoekt in deze nieuwe serie van Apple.

Apple maakt bekend dat Uma Thurman de hoofdrol krijgt in hun adaptie van het Israëlische drama False Flag. De serie gaat Suspicion heten en zal uiteindelijk op AppleTV+ te zien zijn.

Thurman is natuurlijk vooral bekend vanwege haar rollen in Kill Bill en Pulp Fiction. Toch is Suspicion niet de eerste televisierol voor Thurman, voorheen was ze ook te bewonderen in de serie Chambers van Netflix.

Kidnapping
Suspicion belooft een spannende thriller te worden, waarin de zoon van een prominente zakenvrouw wordt gekidnapt. De eenentwintigjarige Leo verdwijnt opeens uit een luxe hotel in New York en vier Britten worden van deze kidnapping verdacht, maar hebben zij hier ook iets mee te maken?

Andere bekende namen die meedoen aan deze serie zijn onder andere: Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Noah Emmerich (The Americans) en Georgina Campbell (Black Mirror). De serie wordt geproduceerd door Keshet Productions en het is nog niet duidelijk wanneer Suspicion zal uitkomen op AppleTV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'The Walking Dead' maken vrije val
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead' maken vrije val

Ondanks een goed begin van dit tweede deel van seizoen 10, levert de AMC-serie nu wel heel erg veel kijkers in.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de tien jaar dat The Walking Dead nu op televisie te zien is, werd er nog nooit zo weinig naar gekeken. De serie trok nog geen drie miljoen Amerikanen naar televisiezender AMC en is daarmee echt helemaal op z'n retour.

AMC ziet al tijden dat de kijkcijfers teruglopen. Dit tiende seizoen gaat het slechter dan ooit. Naar de aflevering van zondag keken slechts 2,927 miljoen Amerikanen. Van de belangrijkste kijkersvragen, de 18 tot 49-jarigen, keken er nog maar 920.000. In drie afleveringen tijd, zijn er daarmee rond de 600.000 kijkers vertrokken en maar liefst 1 miljoen in de belangrijkste groep waar AMC advertenties voor verkoopt en de serie voor maakt.

Lees ook: 'The Walking Dead' levert toch weer enorm veel kijkers in

Tiende en elfde seizoen
De serie is pas drie van de acht afleveringen bezig met de tweede helft van het tiende seizoen. De bedoeling is dat er volgend jaar gewoon een elfde seizoen komt, waarin we zullen zien hoe het eraan toegaat binnen de Commonwealth.

Lees ook: Waar komen al die zombies in 'The Walking Dead' nou eigenlijk vandaan?

Mogelijk wordt dat seizoen het laatste, als je naar deze kijkcijfers kijkt. We zetten ze voor je op een rij:
Aflevering 9, Squeeze: 3,52 miljoen kijkers
Aflevering 10, Stalker: 3,16 miljoen kijkers
Aflevering 11, Morning Star: 2,93 miljoen kijkers
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Tiger King': bizarre nieuwe True Crime serie van Netflix
Series / Nieuws

'Tiger King': bizarre nieuwe True Crime serie van Netflix

Bekijk hier de trailer van deze nieuwe Netflix-serie onthult de duistere wereld achter de eigenaren van tijgers in de Verenigde Staten.

Een nieuwe documentairereeks van Netflix onthult de duistere wereld achter de bezitters van grote katachtigen. Centraal in de serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness staat Joe Exotic een polyamoreuze, tot aan de tanden toe bewapende, countryzanger die een kleine dierentuin in Oklahoma bezit.

Deze bijzonder extravagante figuur blijkt alleen misschien wel nog gevaarlijker dan de tijgers in zijn bezit. Naast Joe Exotic, onthult de serie een netwerk van drugsdealers, oplichters en cultleiders.

Rivaliserende kattenliefhebbers

De documentairereeks legt bloot hoe de eigenaren van de grote katten wel heel ver gaan voor hun liefde voor de dieren. Zo komt er uit de documentairereeks naar voren dat Joe Exotic van plan was om een huurmoordenaar in te huren om rivalen uit te schakelen.

Netflix werkte voor deze documentaireserie weer samen met dezelfde studio die ook FYRE: The Greates Party That Never Happened produceerde. Vanaf 20 maart is Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix te zien. Hieronder is alvast de trailer van deze bizarre documentairereeks te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS' krijgt hele gave cameo in zeventiende seizoen
Series / Nieuws

'NCIS' krijgt hele gave cameo in zeventiende seizoen

De spannende serie staat op het punt om de magische grens van 400 afleveringen te bereiken.

Iedereen kent Christopher LLoyd nog wel van de film Back to the Future, waarin hij Doc Brown speelde. Natuurlijk was de acteur in veel meer films en series te zien, maar dat is toch wel de rol waar hij het meest bekend door is. Nu horen we dat hij gecast is in de serie NCIS.

De 81-jarige acteur zal naar verluidt Joe Smith spelen, een 95-jarige voormalig marinier die diende tijdens de aanval op Pearl Harbor in 19 41. Joe wil naar verluidt dat zijn as bij zijn voormalig collega's komt te liggen als hij eenmaal dood is. Maar dat kan nog wel even duren want Joe wordt het subject van onderzoek dat iedereen zal verrassen.

Lees ook: NCIS brengt Ziva enkele keren terug in zeventiende seizoen

Over NCIS
De serie volgt een groep speciaal agenten van de Amerikaanse marine die onderzoek doen naar misdaden. De serie debuteerde in 2003 en nadert zijn 400ste aflevering, midden in het 17e seizoen. Voorlopig lijkt het erop dat de serie nog wel even door kan gaan. En dat doet men natuurlijk met een speciale rol voor Lloyd.

Lees ook: Zeventiende (!) seizoen voor 'NCIS'

Het is nog niet bekend in welke aflevering de acteur precies te zien is, maar zeer waarschijnlijk is het deze lente al het geval.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.