'NCIS' krijgt hele gave cameo in zeventiende seizoen

NCIS krijgt hele gave cameo in zeventiende seizoen

De spannende serie staat op het punt om de magische grens van 400 afleveringen te bereiken.

Jim Pedd, 12 maart 2020 om 11:30

Iedereen kent Christopher LLoyd nog wel van de film Back to the Future, waarin hij Doc Brown speelde. Natuurlijk was de acteur in veel meer films en series te zien, maar dat is toch wel de rol waar hij het meest bekend door is. Nu horen we dat hij gecast is in de serie NCIS.
De 81-jarige acteur zal naar verluidt Joe Smith spelen, een 95-jarige voormalig marinier die diende tijdens de aanval op Pearl Harbor in 19 41. Joe wil naar verluidt dat zijn as bij zijn voormalig collega’s komt te liggen als hij eenmaal dood is. Maar dat kan nog wel even duren want Joe wordt het subject van onderzoek dat iedereen zal verrassen.

Lees ook: NCIS brengt Ziva enkele keren terug in zeventiende seizoen

Over NCIS
De serie volgt een groep speciaal agenten van de Amerikaanse marine die onderzoek doen naar misdaden. De serie debuteerde in 2003 en nadert zijn 400ste aflevering, midden in het 17e seizoen. Voorlopig lijkt het erop dat de serie nog wel even door kan gaan. En dat doet men natuurlijk met een speciale rol voor Lloyd.

Lees ook: Zeventiende (!) seizoen voor 'NCIS'

Het is nog niet bekend in welke aflevering de acteur precies te zien is, maar zeer waarschijnlijk is het deze lente al het geval.

Bron: TVLine

Lees meer over: NCIS, Christopher Lloyd, NBC

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws