search
3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Featured

3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Deze series op Netflix wil je niet missen! Het zijn dikke vette aanraders.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

The Blacklist (6 seizoenen)
Deze misdaadserie werd in 2013 gelanceerd door NBC en plaatste acteur James Spader in de rol van Raymond Reddington, een meesterdief die informant wordt van de FBI. Er zijn ook rollen voor onder meer Megan Boone, Diego Klattenhoff en Ryan Eggold. Het achtste seizoen is al in de maak.

In het eerste seizoen geeft Raymond "Red" Reddington, zich over op het FBI-hoofdkwartier in Washington. Hij beweert dat de FBI en hij dezelfde interesses hebben als het gaat om oppakken van gevaarlijke criminelen en terroristen. Reddington wil alleen samenwerken met Elizabeth Keen, een beginnende FBI profiler. Keen vraagt zich af waarom Reddington plotseling geïnteresseerd is in haar, maar Reddington onthult alleen dat ze heel bijzonder is.Better Call Saul (5 seizoenen)
Deze spin-off volgde een kleine twee jaar na de moederserie Breaking Bad. In de serie wordt gefocust op het personage Jimmy McGill / Saul Goodman van acteur Bob Odenkirk, die in de eerdere serie nog de rechterhand was van Walter White. Op dit moment wordt het vijfde seizoen per aflevering toegevoegd. Zender AMC zendt volgend jaar het zesde en laatste seizoen uit.

Seizoen één zien we het verhaal voordat Voor Saul Goodman en Walter White elkaar ontmoette en was Jimmy McGill slechts een arme advocaat. Jimmy gaat samenwerken met "fixer" Mike Ehrmantraut en begint zijn transformatie van optimistische underdog tot Albuquerque's beruchtste juridische legende.Mad Men (6 seizoenen)
Deze dramaserie van AMC speelt zich af in Amerikaanse reclamewereld van de jaren 50. We ontmoeten de creatieve Don Draper (Jon Hamm) en zijn secretaresse Peggy Olson (Elisabeth Moss). Andere personages zijn Pete Campbell (Vincent Kartheiser), Betty Francis (January Jones), Joan Harris (Christina Hendricks) en Roger Sterling (John Slattery).

In seizoen 1 maken we kennis met de onvoorspelbare wereld van Don Draper, de grootste reclame man en womanizer in de business, en zijn collega's van de Sterling Cooper Advertising Agency. Hoewel Don de regie in de vergaderkamer en de slaapkamer in handen heeft, heeft hij moeite om voor te blijven lopen op de snel veranderende tijden en zijn jonge ambitieuze collega's.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen