Emilia Clarke ergert zich aan slot 'Game of Thrones'

Daenerys Targaryen-actrice begrijpt niet hoe ze met Jon Snow zijn omgegaan in het slotstuk.

Bram de Groot, 15-03-2020 13:06

Alweer bijna een jaar geleden werd Game of Thrones afgerond. Het was een televisie-evenement waar miljoenen mensen zo'n twee jaar naar uit hadden gekeken. Het resultaat én de uitkomst was voor velen teleurstellend.
Nu blijkt dat actrice Emilia Clarke ook niet echt blij is met hoe de serie is afgerond. Ze werkte ruim 10 jaar aan Game of Thrones. Het blijkt zelfs dat ze zich aan een bepaald onderdeel ergert.

Dood van Daenerys Targaryen
"Ja, ik had het met haar te doen. Ik had het echt met haar te doen. En ja, ik was geïrriteerd dat Jon Snow niet met iets te maken kreeg? Hij kwam letterlijk weg met moord," aldus Clarke tegenover The Times over het feit dat Snow (Kit Harington) haar personage Daenerys Targaryen doodde.

Lees ook: 'Game of Thrones'-boeken eindigen toch anders dan de serie

Ondertussen werkt HBO aan de serie House of the Dragon en deze zal een blik werpen op het begin en einde van het huis Targaryen. Met tien afleveringen verschijnt deze prequel ergens 2022 op HBO (Max).

Bron: The Times

Lees meer over: Game of Thrones, David Benioff, D B Weiss, Emilia Clarke, Jason Momoa, Richard Madden, Kit Harington, Bloodmoon, House of the Dragon

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix