'Dexter'-ster David Zayas tekent voor 'Gotham'

'Dexter'-ster David Zayas tekent voor 'Gotham'

Hij gaat maffiabaas Sal Maroni spelen.

Jan-Peter Rook, 3 augustus 2014 om 14:13

Deadline bericht dat David Zayas, bekend van de hitserie Dexter, gaat spelen in Gotham, de nieuwe Batman-gerelateerde serie van FOX. Hij tekent voor de rol van maffiabaas Salvatore Maroni, een prominent figuur in de comics. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het afgrijselijke uiterlijk van Harvey Dent, oftewel Two-Face. Maroni werd in The Dark Knight (2008) nog gespeeld door Eric Roberts.
In Gotham werkt James Gordon (Ben McKenzie) pas twee weken voor de politiemacht van Gotham City. Hij is verloofd met de prachtige Barbara Kean en Gordon heeft goede hoop de stad weer in ere te kunnen herstellen. Samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock, moet Gordon een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen: de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne. Daar ontmoet Gordon een enkele overlevende: de 12-jarige Bruce Wayne.

Zayas voegt zich bij een cast die verder bestaat uit Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Zabryna Guevara, Erin Richards, Donal Logue, Jada Pinkett Smith, David Mazouz en Camren Bicondova. Gotham gaat op maandag 22 september in première op FOX Amerika.

Bron: Deadline

Lees meer over: gotham, batman, dexter, david zayas, Sal Maroni, Ben McKenzie, fox, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Zabryna Guevara, Erin Richards, Donal Logue, Jada Pinkett Smith, David Mazouz, Camren Bicondova

Informatie over de serie: Gotham

Populair nieuws