Is dit hoe 'The Walking Dead' straks eindigt?

Is dit hoe 'The Walking Dead' straks eindigt?

Acteur Chandler Riggs heeft wel een theorie voor het einde van de franchise.

Jim Pedd, 18 maart 2020 09:41

Acteur Chandler Riggs denkt dat hij wel weet hoe The Walking Dead straks tot een einde komt. De twintigjarige acteur heeft natuurlijk weinig meer te maken met de serie. Hij is immers klaar met zijn rol van Carl Grimes. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer denkt over de serie.
De AMC-serie bevindt zich nu in zijn tiende seizoen en er wordt gekeken naar het elfde. Mogelijk stopt de boel daarna, gezien de flink teruglopende kijkcijfers. En volgens acteur Riggs ligt daar een interessante kans. Hij ziet een burgeroorlog ontstaan in de serie, tussen Rick en Maggie.

Lees ook: Schrijvers 'The Walking Dead' waren voorbereid op pandemie

Strijd met de CRM
“Mijn gevoel is dat ze met de CRM die ze momenteel opzetten, ernaartoe opbouwen dat de CRM het op gaat nemen tegen de Commonwealth. En dat er dan een hele grote veldslag geleverd wordt op het einde en dat het daarmee stopt,” aldus de acteur tijdens de Wizard World Cleveland.

Lees ook: Schokkend vertrek en terugkeer in 'The Walking Dead'

“Volgens mij stoppen ze dan de hele franchise. Maar dat gok ik maar, want ik beloof het je: ik weet echt van niets, dus dit zijn ook geen spoilers. Het is echt alleen maar een gok van mijn kant.”

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Einde, AMC, Chandler Riggs

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws