'The Witcher' heeft extra groot probleem door coronavirus

The Witcher heeft extra groot probleem door corona

Doordat een castlid getroffen is, heeft de productie nu te maken met nog een probleem.

Jim Pedd, 18 maart 2020 om 08:39

Netflix moet een grote schoonmaakactie uitvoeren op de set van The Witcher. De opnames van de serie zijn momenteel stilgelegd en zullen ook voorlopig nog stil blijven liggen. Dat komt onder meer doordat acteur Kristofer Hivju positief getest is op het coronavirus.
Deadline meldt dat Netflix nu aan cast en crew aanraadt de komende twee weken in zelfisolatie te gaan. De gedachte is verder dat de set volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd wordt. Alles om de crew en cast te beschermen dus.

Lees ook: Netflix legt opnames 'The Witcher' stil wegens coronavirus

Schoonmaak-actie
“We hebben de productie stilgelegd, voordat we leerden van de diagnose van het castlid, maar als voorzorgsmaatregel hebben we besloten om het productiekantoor en Arborfield direct te sluiten. We hebben ook maatregelen getroffen voor een grote schoonmaakactie en zullen de boel desinfecteren. Dat betekent dat niemand in de tussentijd toegang heeft tot het productiekantoor of Arborfield.”

Lees ook: Eerste beelden Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2!

Ook raadt Netflix iedereen aan om zichzelf de komende twee weken te isoleren. “We contacteren op dit moment iedereen die contact heeft gehad met het betreffende individu. Maar vanwege de aard van de productie, raden we aan dat cast en crew zichzelf de komende veertien dagen isoleren, hun temperatuur in de gaten houden en dat ze medisch advies zoeken bij symptomen.”

Bron: Deadline

Lees meer over: The Witcher, Coronavirus, Netflix, Kristofer Hivju

Populair nieuws